.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 11:19

Βρετανία – Ισόβια κάθειρξη στους οδηγούς που προκαλούν θανατηφόρα τροχαία!

 

Υπερβολική ταχύητα, αλκόολ, ναρκωτικά και χρήση κινητού, ισοδυναμούν με έγκλημα! 

 

 

Μπορεί στην Ελλάδα ο νέος ΚΟΚ να προβλέπει αυστηρές ποινές και κυρώσεις για ορισμένα είδη παραβάσεων που αποτελούν εν δυνάμει αιτίες για την πρόκληση θανατηφόρων οχημάτων, στην Βρετανία όμως, υϊοθετούν, μια πιο ακραία αντιμετώπιση,

Συγκεκριμένα, όσοι οδηγοί προκαλούν θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, απόρροια της κατανάλωσης αλκοόλ, της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, της υπερβολικής ταχύτητας ή της απόσπασης της προσοχής από την χρήση κινητού τηλεφώνου, θα τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη!

Όπως δήλωσε ο υπουργός δικαιοσύνης της Βρετανίας, Dominic Raab, η πρόκληση θανάτου λόγω απρόσεκτης και απερίσκεπτης οδήγησης, εξισώνεται πλέον στη ποινική κλίμακα με τον φόνο και αποτελεί μια απάντηση στις οικογένειες των θυμάτων που διαμαρτύρονταν με συνεχόμενα διαβήματα προς την κυβέρνηση για τις ελαφρές ποινές που επιβάλλονταν στους θύτες αλλά και μια προειδοποίηση για τους οδηγούς ππου επιδίδονταν συχνά σε αυτές τις παραβατικές συμπεριφορές. 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 11:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon