.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 13:21

Ρεπορτάζ - Εγκαίνια ΜΑΚΑΝ - Touratech Hellas

 

Σε νέο κατάστημα!

 

Η γνωστή εταιρία στους φίλους των μοτοσυκλετών Adventure, MAKAN, μεταξύ άλλων, αντιπρόσωπος και της Touratech στην Ελλάδα, μεταφέρθηκε σε νέο χώρο, στην οδό Σφακτηρίας, λίγα μόλις μέτρα από το παλιό κατάστημα που βρισκόταν επί της Θερμοπυλών 37. Για να το γιορτάσει αυτό, η MAKAN διοργάνωσε πάρτι το προηγούμενο σαββατοκύριακο, στο οποίο βρέθηκαν όλοι οι φίλοι της εταιρίας. Μοτοσυκλέτες adventure κάθε κυβισμού, ντυμένες με τα "καλά" τους, "τουριστικά ρούχα", παρέλασαν από εκεί, ώστε οι ιδιοκτήτες τους να δουν από κοντά το νέο κατάστημα. Πρόκειται για έναν μεγάλο χώρο στον οποίο εκτέθηκαν όλα τα προϊόντα της εταιρίας και πλέον ο επισκέπτης μπορεί να αφιερώσει αρκετό χρόνο ώστε να... μπερδευτεί, ανάλογα με το τι θα αγοράσει!
Όλα τα πράγματα της Touratech, μαζί με το νέο Adventure κράνος, Adventuro, ήταν εκεί. Παρόν ήταν και ο ιδιοκτήτης της Touratech, Herbert Swartz, ο οποίος μαζί με την γυναίκα του Ramona, έκαναν μία στάση από τα ζηλευτά ταξίδια τους στην Ελλάδα, ώστε να τιμήσουν τα εγκαίνια. Γελαστοί και φιλικοί με τον κόσμο, μοιράστηκαν τις απόψεις τους, απάντησαν σε ερωτήσεις και φωτογραφήθηκαν με αναβάτες που θα ήθελαν να γίνουν "Herbert" κάποια στιγμή στην ζωή τους. Η εκδήλωση διήρκησε όλη την ημέρα μέχρι αργά το βράδυ, και ήταν ο καλύτερος τρόπος για να επιβεβαιωθεί η φήμη της MAKAN, ως ένα από τα πλέον φιλικά καταστήματα στον χώρο της μοτοσυκλέτας.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 14:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon