.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 12:14

Ρεπορτάζ – Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης στο GS Forum

 

Παρουσίαση του ταξιδιού “Γύρος του Κόσμου Νότια”

 

 



Του Τάκη Μανιάτη

Αψηφώντας το κρύο αλλά και το ψιλόβροχο που έπεφτε αραιά, συγκεντρώθηκαν στο Άλσος Περιστερίου χτες Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου, τα μέλη του GS Forum προκειμένου να πιουν τον καφέ τους και να ταξιδέψουν μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσάκη, στα βάθη της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

Ταξιδιωτικές αφηγήσεις

Ύστερα από πρόσκληση του GS Forum, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης βρέθηκε ανάμεσα στους φίλους των μοτοσυκλετών BMW και όχι μόνο, και παρουσίασε φωτογραφικό υλικό από το μεγάλο ταξίδι του. Η διάρκεια του ταξιδιού των ογδόντα ημερών, οι ιστορίες που συνόδευαν κάθε φωτογραφία, έκαναν τους παρόντες να ταξιδέψουν έστω και για λίγο παρέα με τον μεγάλο ταξιδευτή.
Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης ταυτόχρονα με την προβολή του ταξιδιού του έδειχνε και φωτογραφίες από παλαιότερο ταξίδι που είχε κάνει στα ίδια μέρη, συγκρίνοντας το τότε με το τώρα, με διαφορετική μοτοσυκλέτα και πιο δύσκολες συνθήκες.
Μέχρι αργά το βράδυ, περίπου στους εκατό φίλους του forum απόλαυσαν την αφήγηση ενώ στο τέλος μοιράστηκαν μαζί του συμβουλές για ταξιδιωτικούς προορισμούς, προετοιμασία αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο συγκεκριμένο ταξίδι.
Στο τέλος ο ταξιδευτής ευχήθηκε σε όλους τους αναβάτες να κάνουν τα ταξίδια τους πραγματικότητα, σημειώνοντας πως όσοι οδηγούν μοτοσυκλέτα είναι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμο.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 13:23

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon