.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 12:30

Δήμητρα «Τζο» Λαδά - Υποψήφια για βράβευση στις «Διεθνείς Ελληνίδες»

Η αεικίνητη αγωνιζόμενη μοτοσυκλέτας, δασκάλα Pilates και πολλά ακόμα, Δήμητρα Λαδά, είναι υποψήφια για ένα βραβείο που τιμά τις Ελληνίδες γυναίκες που διαπρέπουν στον αθλητισμό, σε διεθνές επίπεδο.

(Ακολουθεί η δημοσίευση της Δήμητρας Λαδά)

«Έχω την τιμή να είμαι υποψήφια φιναλίστ στα "Greek International Women Awards", όπου τιμώνται οι ελληνίδες που εξέπρεψαν στον τομέα τους.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία του κοινού, που θα επιρρεάσει την τελική απόφαση για τη νικήτρια κάθε κατηγορίας.

Θα με βρείτε στην κατηγορία "Sports", με το... κανονικό μου όνομα (Δήμητρα Λαδά). Για να ισχύει η ψήφος σας, όπως θα δείτε και στις οδηγίες, θα πρέπει να ψηφίσετε από μία υποψήφια σε τουλάχιστον 3 κατηγορίες. Οπότε, στην κατηγορία "Bussiness & Entrepreneurship" σας προτείνω να ψηφίσετε τη φίλη μου κι εξαίρετη επαγγελματία, Ειρήνη Κουμπούρη 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πώς ψηφίζουμε:

Στον ακόλουθο σύνδεσμο, επιλέγουμε στο "Choose category" την κατηγορία "Sports". Κάτω απ' όλες τις υποψήφιες βρίσκουμς το κουμπί "Vote now". Το πατάμε κι ακολουθούμε τα βήματα. Δεν ξεχνάμε στο τέλος να πατήσουμε "Submit"!»

Ψηφίστε την Δήμητρα κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://greekinternationalwomenawards.com/3rd-giwa-shortlisted-candidates/ 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 12:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon