.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 17:37

H CFMOTO στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

Ίσως η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη μάρκα μοτοσυκλετών βρίσκεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 προσφέροντας μας μια ματιά στο όραμα και τα σχέδια της για το μέλλον.

Μπορεί το CFMOTO 800MT, να αποτελεί ακόμα την «ναυαρχίδα» της CFMOTO και το «επίκεντρο» του περιπτέρου της, όμως το ανερχόμενο αστέρι της μάρκας ακούει στο όνομα 450SR. Η νέα Supersport της CFMOTO, με κινητήρα σχεδιασμένο από το μηδέν, επώνυμα περιφερειακά και αεροδυναμικά βοηθήματα βρίσκεται στο περίπτερο της στην Έκθεση μοτοσυκλέτας.

Από κοντά απολαύσαμε επίσης την νέα 700CL-X Adventure, με το ψηλό φτερό, τους ακτινωτούς τροχούς, την ζελατίνα και το τεράστιο τιμόνι, μια ακόμα εκδοχή της πλατφόρμας των 700 CL-X για όσους έχουν scrambler ορέξεις.

Φυσικά, μαζί με τα παραπάνω μοντέλα μπορείτε να δείτε από κοντά, όλη την γκάμα της CFMOTO σε όλες τις κατηγορίες μοτοσυκλετών, αλλά και στα ATV.

Απολαύστε τις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης στην γκαλερί που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 17:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon