.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 17:19

H Yamaha στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

Ηχηρή παρουσία με stars του περιπτέρου το νέο Tracer 9 GT+, τα νέα XMAX 300 και XMAX 300 Tech MAX αλλά και την μοναδική στην Ελλάδα R1M.

Η Yamaha δίνει ηχηρό παρόν στην έκθεση μοτοσυκλέτας, με ένα περίπτερο γεμάτο μοτοσυκλέτες και δίκυκλα από όλες τις κατηγορίες της. Από τις Adventure, στις Supersport, τις Motocross αλλά και τα scooter, ηλεκτροκίνητα και μη.

Στο περίπτερο της Yamaha θα δείτε και την νέα Tracer 9 GT+ που εξοπλίζεται με ραντάρ και φέρει Adaptive Cruise Control αλλά και σύστημα ενοποιημένης πέδησης σε συνεργασία με το ραντάρ, για πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας και της μοτοσυκλέτας.

Την παράσταση στο περίπτερο κλέβει η μοναδική στην Ελλάδα Yamaha R1M υπ’ αριθμόν 1982, η απόλυτα exclusive supersport με την τεχνολογία και την έμπνευση από τα MotoGP σε κάθε της χιλιοστό. Στα Motocross, είδαμε και την νέα YZ450F η οποία είναι ριζικά ανασχεδιασμένη και πιο ισχυρή, αλλά και ελαφρύτερη από ποτέ.

Στα scooters τα διαχρονικά επιτυχημένα XMAX 300 και ΧΜΑΧ 300 Tech Max συστήνονται με την νέα τους εμφάνιση και τον φρεσκαρισμένο εξοπλισμό. Το παρόν έδωσε και το ηλεκτροκίνητο Concept της Yamaha, E01, ενώ η εταιρεία μας παρουσίασε και 3 νέα ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα σε εκδοχές πόλης, δρόμου/άθλησης και mountain bike.

Απολαύστε τις φωτογραφίες στην γκαλερί που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 17:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon