.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 14:18

Νεκρός σε τροχαίο ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ Κ. Χρυσάγης

Δυστύχημα στην παραλιακή Αθηνών-Σουνίου με θύμα τον 66χρονο, ο οποίος οδηγούσε μοτοσυκλέτα.

Στην έκτακτη επικαιρότητα δημοσιεύθηκε πριν λίγο, ότι ο 66χρονος Κωνσταντίνος Χρυσάγης, είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε εχθές το μεσημέρι, στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου.

Σύμφωνα με την τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο Χρυσάγης, με κατεύθυνση προς Σούνιο, χτύπησε στο πίσω μέρος προπορευόμενου βαν και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κατά την διάρκεια προσπέρασης του, όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων.

Ο κ. Χρυσάγης διατελούσε Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ως ένα από τα πιο κομβικά πρόσωπα στον Οργανισμό τόσο ως προς τη λειτουργία του ΟΣΕ σε επίπεδο κυκλοφορίας, όσο και στο επίπεδο της διερεύνησης της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, που συγκλόνισε την χώρα στις αρχές του μήνα. Στο παρελθόν ήταν και ένα από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής που είχε συσταθεί για το πρώτο πόρισμα του ΟΣΕ για το δυστύχημα στο Άδενδρο το 2017.

Πηγή εικόνας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 14:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon