.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 10:30

Ρεπορτάζ - Παρουσίαση Ducati Multistrada V4 Rally στην Σαρδηνία

Η 5η στη σειρά

Βρεθήκαμε για άλλη μια φορά στη Σαρδηνία για την παρουσίαση της 5ης Multistrada V4, αυτή τη φορά της Rally έκδοσης.

Μιας μοτοσυκλέτας που έρχεται να συμπληρώσει με απόλυτη επιτυχία τη γκάμα των V4 με την απλή, την S, την Pikes Peak, αυξάνοντας τις τουριστικές βλέψεις προς κάθε άξονα. Χώμα και άσφαλτος, άσφαλτος και χώμα, οδήγηση σε καθημερινές συνθήκες και σε κακοτράχαλα εδάφη, φτιαγμένη για τον απαιτητικό ταξιδιώτη που θα γυρίσει μαζί της ανεξερεύνητες εκτάσεις σε όλο τον κόσμο.

duc multi v4 rally 15

Η Ducati μας κάλεσε στη Σαρδηνια ώστε να γνωρίσουμε από κοντά τη νέα Rally με το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ 30 λίτρων, τις αυξημένες διαδρομές αναρτήσεων στα 290 mm, τους νέους ακτινωτούς τροχούς, τη φαρδύτερη ζελατίνα, τις νέες χαρτογραφήσεις και ρυθμίσεις, ανάμεσα σε άλλες αλλαγές.

duc multi v4 rally 27

Σε εξαιρετικές συνθήκες, οδήγηση μαζί με τον Karell Abraham σε κάθε είδους έδαφος, στους στριφτερούς με εξαιρετικό κράτημα δρόμους της Σαρδηνίας, στους χωματόδρομους που θυμίζουν αρκετά την ελληνική ύπαιθρο. Σε μια υψηλού επιπέδου παρουσίαση που βάζει την Ducati Multistrada V4 Rally στην κορυφή των επιλογών των αναβατών adventure, με λόγους για τους οποίους θα διαβάσετε σε αναλυτική δοκιμή που θα ακολουθήσει σύντομα.

duc multi v4 rally 14

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 14:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon