.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 16:25

Κι άλλος σταθμάρχης του ΟΣΕ νεκρός σε τροχαίο – Στο Βόλο

Δυστυχώς φαίνεται ότι ο θάνατος του Κώστα Χρυσάγη από τον ΟΣΕ δεν είναι ο μόνος που συζητιέται με τετράστια ένταση τις τελευταίες ώρες.

Προτού προχωρήσουμε στην σύνταξη της παρούσας είδησης, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε πως, οπωσδήποτε, αυτά που συμβαίνουν πυροδοτούν συζητήσεις για «θεωρίες συνομωσίας» και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Παρακαλούμε όμως, να μην ξεφύγουν οι τόνοι στην συζήτηση στα σχόλια και στα κοινωνικά δίκτυα και υπενθυμίζουμε έντονα, ότι υπάρχουν οι επίσημες εκδοχές των γεγονότων, με τις οποίες οφείλουμε να συμβαδίσουμε.

Όπως είναι γνωστό, λοιπόν, ο 66χρονος Κωνσταντίνος Χρυσάγης δεν είναι ο μόνος εμπλεκόμενος με τον ΟΣΕ άνθρωπος που χάνει την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, καθώς στον Βόλο και σε τροχαίο που έλαβε χώρα την Παρασκευή 24 Μαρτίου, σκοτώθηκε ο 69χρονος Κώστας Πρασσάς, ο οποίος ήταν συνταξιούρχος σταθμάρχης του ΟΣΕ.

Το δυστύχημα στο Βόλο σημειώθηκε στις 12.15 περίπου το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν αυτοκίνητο με έναν 79χρονο στο τιμόνι, κινούμενο επί της οδού Αθηνών με κατεύθυνση από Αγχίαλο προς Βόλο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το δίκυκλο που οδηγούσε ο Πρασσάς. Σήμερα 27 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στις 16.30 η κηδεία του.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 16:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon