.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 14:21

Ρεπορτάζ – Harley-Davidson on Tour 2020

Κείμενο: Σπύρος Τσαντήλας
Φωτογραφίες: Χρήστος Καραγιωργάκης

Μια νταλίκα γεμάτη όνειρα, δηλαδή όλη τη γκάμα της Harley-Davidson για το 2020, και μια μέρα γεμάτη οδήγηση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Χρόνια τώρα το ετήσιο ραντεβού με το Demo Truck της Harley-Davidson συνιστά μια από αυτές τις εκδηλώσεις που τις περιμένουμε πώς και πώς. Ένα φορτηγό γεμάτο με τη γκάμα του 2020, έτοιμα, πλυμένα και γεμάτα βενζίνη να μας περιμένουν για βόλτα, ακούγεται όσο υπέροχο είναι: μια ονειρική απόδραση από την καθημερινότητα του γραφείου.

Όταν μάλιστα μας ενημερώνουν πως η βόλτα θα έχει ως προορισμό τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στην Εύβοια, ε τότε απλώνουμε ακόμη πιο πλατιά χαμόγελα, καβατζώνουμε την πρώτη Harley-Davidson της ημέρας, περνάμε στα ψιλά γράμματα ζέστη και Αθηναϊκή κίνηση και περιμένουμε το σύνθημα για να ξεκινήσουμε.

Η μεγάλη δημοσιογραφική παρέα της πρώτης αυτής μέρας του Harley on Tour συγκεντρώθηκε στις εγκαταστάσεις της Harley-Davidson Athena, στην οδό Πειραιώς 187 το πρωί της Πέμπτης 25 Ιουνίου και περίπου μια ώρα αργότερα είχε σχηματίσει ένα πολύχρωμο καραβάνι πολλών-πολλών χιλιάδων κυβικών εκατοστών που γρήγορα βρήκε τον δρόμο του για το φυσικό του περιβάλλον, τον αυτοκινητόδρομο.

Από εκεί χαράξαμε πορεία για Χαλκίδα, με μερικές ενδιάμεσες στάσεις για φωτογραφίες, με τη συνέχεια να προμηνύεται ακόμη πιο συναρπαστική, μιας και θα αφήναμε πίσω μας την εθνική οδό για να απολαύσουμε το επαρχιακό στροφιλίκι προς το Προκόπι.

Πράγματι, από τη στιγμή που αφήσαμε πίσω μας την πρωτεύουσα της Εύβοιας και αρχίσαμε να ανηφορίζουμε στις πλαγιές του όρους Κανδήλι, η κατάφυτη διαδρομή που κατά διαστήματα συναντιέται με την κοίτη του ποταμού Κηρέα μετατράπηκε σε μια παιδική χαρά κι εμείς μια παρέα μικρών παιδιών που αλλάζαμε μοτοσυκλέτες μεταξύ μας σε κάθε στάση για φωτογραφία.

Το μοναδικό αυτό καραβάνι έφτασε στον προορισμό του σε μια υπέροχη εξοχική ταβέρνα με πολύ ιδιαίτερο όνομα – το Χάνι του Πεθαμένου – για την απαραίτητη δόση κοψίδια με τη γνωστή ικανότητα να ανασταίνει και πεθαμένους, καθώς και κουβεντούλα για τις μοτοσυκλέτες που μόλις είχαμε οδηγήσει.

Ο δρόμος της επιστροφής ήταν εξίσου ευχάριστος στην απογευματινή δροσιά, ξεκούραστος και χαλαρός πάνω στις Harley-Davidson που επιλέξαμε για την επάνοδο στην πρωτεύουσα και την άφιξή μας στην οδό Πειραιώς για να παραδώσουμε – διστακτικά, είναι η αλήθεια – τις κούκλες με τις Αγγλικές πινακίδες.

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική αντιπροσωπεία της Harley-Davidson για την πρόσκληση στη μοναδική αυτή εκδήλωση που ανάλογή της δεν έχω συναντήσει από άλλη εταιρεία, να μας έχει δηλαδή στη διάθεσή μας ολόκληρη τη γκάμα της χρονιάς για test ride σε μια ημέρα.

Όπως πάντα η διοργάνωση ήταν άρτια στημένη, με ανθρώπους της εταιρείας πρόθυμους για βοήθεια ή ο,τιδήποτε άλλο χρειαστήκαμε και με μια διαδρομή που αν μη τι άλλο έβγαλε τα καλύτερα των μοτοσυκλετών που είχαμε στη διάθεσή μας.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς ακολουθεί σύντομα και το κομμάτι της οδηγικής εμπειρίας, δηλαδή το ζουμί του Harley on Tour 2020.

Στο μεταξύ, απολαύστε αμέσως πιο κάτω μια επιλογή φωτογραφιών από μια ημέρα γεμάτη Harley-Davidson.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon