.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 17:05

Harley-Davidson Athena Xmas Party 2018

Πιστό στο ραντεβού του, τo πάρτι του HOG Athena Chapter

Φωτογραφίες: Χρήστος Καπνίσης

Το πολυαναμενόμενο χριστουγεννιάτικο πάρτι του HOG Athena Chapter, πιστό στο ραντεβού του, πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά με επιτυχία στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις της Harley-Davidson Athena στην Οδό Πειραιώς 187.

Δηλωμένοι λάτρεις της Harley-Davidson, μέλη του HOG Athena Chapter, φίλοι των δύο τροχών γενικότερα αλλά και περαστικοί μαζεύτηκαν από τις επτά το απόγευμα και μετά το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και γιόρτασαν όλοι μαζί δίπλα στις μοτοσυκλέτες της αμερικάνικης εταιρίας.

h d athena xmas party 2018 11

Εκεί φυσικά τους περίμενε άφθονη μπύρα Έζα αλλά και ιρλανδικό ουίσκι Jameson, από τους δύο μεγάλους χορηγούς του πάρτι, το οποίο και τα απόλαυσαν υπεύθυνα. Το HOG Athena Chapter είχε προβλέψει φυσικά και για την αναπόφευκτη… λιγούρα με τα burgers και τα hot dogs να γίνονται ανάρπαστα.

h d athena xmas party 2018 2

Και σα να μην έφταναν αυτά τα δώρα, η Harley-Davidson Athena πρόσφερε σε όλους τους καλεσμένους-επισκέπτες 40% δώρο της αξίας των αγορών τους σε δωροεπιταγή που μπορούν να εξαργυρώσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς!

h d athena xmas party 2018 3

Από το πάρτι του HOG Athena Chapter δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει η εξαιρετική μουσική από την DJ που έλαμψε με την παρουσία της πίσω από τα decks αλλά και η δυνατή Live μουσική που ακολούθησε και έδωσε νέα ζωντάνια στους παραβρισκόμενους, για να κρατήσει το πάρτι μέχρι αργά.

h d athena xmas party 2018 23

Μπράβο στα παιδιά και του χρόνου να είμαστε καλά! Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν για να ξέρετε τι θα χάσετε, αν δεν έρθετε του χρόνου.

Φωτογραφίες Ι

Φωτογραφίες ΙΙ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 17:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon