.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 16:19

Θέμα “Μπροστινό ΒΜW R 1200 GS / ADV” – Διακοπή πωλήσεων στις Η.Π.Α.

 

Tι ισχύει στην Ελλάδα



 

 

Επιστρέφουμε στο θέμα με το μπροστινό των BMW R 1200 GS / ADV και την σύγχυση που έχει δημιουργηθεί, αφού οι πληροφορίες είναι πολλές και συγκεχυμένες. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Asphalt and Rubber λοιπόν, η BMW Mottorad USA έχει εκδώσει εντολή διακοπής των πωλήσεων των R 1200 GS / ADV μέχρι νεοτέρας, ενώ απέστειλε και επίσημα έγγραφο ανάκλησης, στους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

Ανάκληση για το συγκεκριμένο θέμα έχει υπάρξει και στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ στις υπόλοιπες χώρες,  συμπεριλαμβανημένης της Ελλάδας, μέχρι στιγμής έχουν σταλεί συγκεκριμένες οδηγίες τεχνικού ελέγχου, στους κατά τόπους επίσημους αντιπροσώπους της BMW Motorrad.

Το Bikeit! επικοινώνησε για άλλη μια φορά με τα κεντρικά της BMW Motorrad στην Ελλάδα, προκειμένου να έχουμε μια επίσημη θέση για το τι ισχύει στην χώρα μας:

Δεν τίθεται θέμα διακοπής των πωλήσεων των R 1200 GS / ADV λοιπόν, απλά στην περίπτωση που κάποιος πελάτης παραλάβει μοτοσυκλέτα στην οποία δεν έχει επιδιορθωθεί ακόμη το πρόβλημα βάση της επίσημης σχετικής οδηγίας της BMW Motorrad, τότε ο νέος ιδιοκτήτης ενημερώνεται σχετικά και του  επισημαίνεται ρητώς ότι θα πρέπει να προσέλθει σύντομα σε επίσημο σημείο τεχνικού ελέγχου της BMW,  ώστε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και εργασίες που περιγράφονται στην σχετική οδηγία service.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 16:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon