.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 14:55

Ρεπορτάζ - BMW Motorrad Days – Η παγκόσμια σύναξη των BMW fans

 

Από  όλο τον κόσμο, στο Hausberg της Bαυαρίας

 

Περισσότεροι από 40.000 φίλοι του κυανόλευκου έλικα κατέκλυσαν το βουνό Hausberg και τα περίχωρα, για την 17η συγκέντρωση “BMW Motorrad Days”. Μερικοί χρειάστηκε να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να παραβρεθούν εκεί, αφού υπήρχαν συμμετοχές από περισσότερες από 20 χώρες οι οποίες βρίσκονται σε 6 ηπείρους. 

Για τρεις ημέρες, στα υπέροχα Βαυαρικά τοπία και με έναν εξαιρετικό καλοκαιρινό καιρό, οι χιλιάδες φίλοι των BMW είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να γνωριστούν μεταξύ τους, να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τα αναρίθμητα events και –φυσικά- να οδηγήσουν τις μοτοσικλέτες τους σε μερικές από τις καλύτερες διαδρομές του κόσμου. 

Εννοείται βέβαια ότι μας και μιλάμε για Βαυαρία, καταναλώθηκαν 17.000 λίτρα μπύρας, χωρίς όμως κανένα απολύτως απρόοπτο, αφού η υπευθυνότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει κανείς στην διοργάνωση αυτή. 

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι και του χρόνου, με συμμετοχή και από την έβδομη ήπειρο, όλο και κάποιος τρελός θα ξεκινήσει από την Ανταρκτική για να φτάσει στο Hausberg. To ψήνετε;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 13:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon