.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 07:55

BMW Motorrad Days και Pure&Crafted Festival – 2 σε 1!

To 2023 είναι η χρονιά του 21ου BMW Motorrad Days, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου εντός και πέριξ του Βερολίνου.

Είναι η δεύτερη χρονιά που η BMW θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση στο Βερολίνο, έχοντας πραγματοποιήσει τις προηγούμενες στο Μόναχο. Ένας άλλος σημαντικός αριθμός για τη BMW το 2023 είναι το «100» μιας και οι Βαυαροί γιορτάζουν την 100ή επέτειο τους. Με τα παραπάνω σε συνδυασμό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η BMW Motorrad θα το γιορτάσει δεόντως και ποικιλοτρόπως, καθώς απευθύνεται σε πολύ διαφορετικούς τύπους αναβατών, με εκδηλώσεις και δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί να απευθύνονται σε όλες αυτές τις ομάδες — ακόμα και σε παιδιά, καθώς και σε ενήλικες που δεν οδηγούν (ή δεν οδηγούν ακόμη έστω). Οι «μέρες» δε της BMW, θα συμπέσουν και με το Φεστιβάλ Pure & Crafted, με τους επισκέπτες να μπορούν να πηγαινοέρχονται μεταξύ αυτών των εκδηλώσεων, οι οποίες θα συνεχιστούν το ίδιο Σαββατοκύριακο στην ίδια περιοχή.

 bmd23c.jpg

Το «μενού» περιλαμβάνει test rides με όλες τις πρόσφατες και κορυφαίες μοτοσυκλέτες και σκούτερ της BMW, με την ειδική επιλογή «Riding Without a Licence», η οποία επιτρέπει στους προσεχώς αναβάτες να κάνουν τη «δοκιμή» τους υπό την επίβλεψη εκπαιδευτή της BMW. Παρουσιάσεις, φαγητό, ποτό και όλα τα συνηθισμένα πράγματα που περιμένεις από ένα φεστιβάλ μοτοσυκλέτας θα είναι εν αφθονία, με μια ειδική έκθεση για την 100η επέτειο να έχει επίσης προγραμματιστεί.

 bmd23b.jpg

Επιπλέον, το εργοστάσιο της BMW Motorrad στο Spandau θα προσφέρει ξεναγήσεις, ενώ για τους λάτρεις της περιπέτειας, το Adventure Hub θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή -εκτός δρόμου προφανώς- MCC Schenkenhorst με διαθέσιμο κάμπινγκ. Εκεί θα είναι και ο διεθνής προκριματικός γύρος BMW Motorrad GS Trophy 2024 Namibia στις 6-8 Ιουλίου, απευθυνόμενο στους αναβάτες των GS των οποίων η χώρα καταγωγής δεν έχει τη δική της ομάδα International GS Trophy—με τους τρεις κορυφαίους εδώ να ενώνονται για να σχηματίσουν μια Διεθνή Ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία του GS Trophy. Τέλος, περίπου μια ώρα μακριά από το Βερολίνο, θα βρείτε το Spreewaldring, όπου θα μπορείτε να οδηγήσετε τα νέα S 1000 σε μια πίστα μήκους 2,7 χιλιομέτρων με τις επαγγελματικές οδηγίες από τον συνεργάτη της BMW για αυτήν την εκδήλωση , MotoRacingSchool.

Η τιμή εισόδου για το BMW Motorrad Days είναι δωρεάν, με τις ώρες λειτουργίας να είναι από τις 2 μ.μ. έως τη 1 π.μ. την Παρασκευή 7 Ιουλίου, από τις 10 π.μ. έως τη 1 π.μ. το Σάββατο 8 Ιουλίου· και από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023. Νωρίς είναι ακόμα, προλαβαίνετε να οργανωθείτε και να πάτε!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 08:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon