.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 21:25

Luben – Επικό video βγαλμένο από την εντουράδικη ζωή

Το Luben είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους μας. Ε, με κάτι video σαν το σημερινό μας κάνει να το αγαπάμε λίγο περισσότερο.

Γενικά οι βόλτες ημών των δίτροχων, πάσχουν πολλές φορές στην επικοινωνία. Στην άσφαλτο χάνουμε εξόδους στις εθνικές οδούς, σημεία συνάντησης κ.α. Στο χώμα τα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο.. «ενδιαφέροντα» μιας και οι τούμπες και τα τσουγκρίσματα είναι πιο εύκολα.Όταν είναι ανώδυνα για τους εμπλεκόμενους είναι και άκρως κωμικά ενίοτε.

Εδώ (στο video) η βόλτα στο βουνό είναι ελεύθερη, το θέμα είναι όμως προς τα που πάμε. E, όταν έρθει η σύγκρουση αρχίζει και το ρεσιτάλ του διαλόγου, με το μοντάζ του Luben να τον απογειώνει.

Η μεγάλη αλήθεια της βόλτας στο βουνό, όπως αυτή ειπώθηκε στο video; «-Χτύπησες τίποτα; Πονάς πουθενά; - Εεε.. Θα μάθω το βράδυ..».

Αλλά... Αυτοί είμαστε..!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 21:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon