.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 17:07

Diavel V4 Design Nights – Αποκλειστικές εκδηλώσεις για τη νέα Ducati

Η νέα Diavel V4 βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής σε μια σειρά αποκλειστικών διοργανώσεων που έγιναν σε Άμστερνταμ, Παρίσι, Βρυξέλες, Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

Η Ducati έστησε πέντε πολύ ξεχωριστές γιορτές σε ισάριθμες μητροπόλεις προκειμένου να παρουσιάσει τη νέα Diavel V4 σε ένα εκλεκτό κοινό που είχε πρόσβαση στις εκδηλώσεις αυτές μόνο με πρόσκληση.

Η σειρά των "Diavel V4 Design Nights" πέρασε κατά σειρά από την Klibansky Gallery (Άμστερνταμ, Ολλανδία), το Sinner Luxury Hotel (Παρίσι, Γαλλία), το TheMerode Club (Βρυξέλες, Βέλγιο), το The Gherkin (Λονδίνο, Αγγλία) και τα Moonlight Studios (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ).

“Η Ducati έχει μια μοναδική φιλοσοφία σχεδίασης που προέρχεται από την εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και η οποία θέτει στο στυλ ως κεντρικό στοιχεία σε κάθε της δημιουργία,” δήλωσε ο διευθυντής του Ducati Centro Stile, Andrea Ferraresi, στην εκδήλωση της Νέας Υόρκης.

“Η οικογένεια Diavel είναι πραγματικά ξεχωριστή για το Centro Stile γιατί πήρε τη μορφή της μέσα από μια καινοτόμο πρόταση στην οποία πίστεψε πολύ η Εταιρεία. Με τη νέα Diavel V4 επιβεβαιώσαμε το τολμηρό και μυώδες σχέδιο, αυτό που είναι ικανό να προσελκύσει την προσοχή όπου κι αν βρεθεί. Είμαστε πολύ περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα και ιδιαίτερα για τη δουλειά που έγινε στις μικρές λεπτομέρειες, αυτές που κάνουν τη φιγούρα αυτής της μοτοσυκλέτας τόσο χαρακτηριστική.”

Η σειρά των "Diavel V4 Design Nights" θα συνεχιστεί με νέα ραντεβού στους ερχόμενους μήνες. Εκδηλώσεις αυτού του είδους είναι μέρος ενός μονοπατιού που αποσκοπεί στο να αναδείξει τον σχεδιασμό της Ducati και θα κορυφωθεί με τη συμμετοχή της εταιρείας από τη Bologna στην εβδομάδα μόδας Milan Design Week 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon