Φυσικά καλύπτεται και η Honda Transalp 750, μία από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά Adventure που μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, όσον αφορά την ανάρτηση.
Χάρη στα κιτ FKA της Öhlins, το εμπρός σύστημα ανάρτησης αποκτά πλήρη δυνατότητα ρυθμίσεων. Η απόσβεση επαναφοράς (rebound) ρυθμίζεται στο ένα καλάμι και η απόσβεση συμπίεσης (compression) στο άλλο, ενώ η προφόρτιση ελατηρίου είναι ρυθμιζόμενη και στα δύο καλάμια.
Διατίθενται διαφορετικά ελατήρια ώστε να καλύπτονται οι ατομικές ανάγκες κάθε αναβάτη, ενώ στο εσωτερικό του κιτ περιλαμβάνεται και ένα αποτελεσματικό υδραυλικό στοπ για την αποφυγή τερματισμού της ανάρτησης (bottoming).
Τα ελατήρια του εμπρόσθιου πιρουνιού και το λάδι πρέπει να παραγγελθούν ξεχωριστά. Οι προτεινόμενες σκληρότητες ελατηρίων αναφέρονται στις οδηγίες τοποθέτησης.
Θα το βρείτε στην Extra Products Tassoulis,
Καλλιρρόης 55, 11743, Αθήνα, τηλ. +30-210-9213286/7,
th.tassoulis@extraproducts.gr|www.extraproducts.gr










