.
Κατηγορία Παντελόνια
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 09:18

Παντελόνι KTM Rally

 

Παντός καιρού

 

Από τη σειρά Rally της KTM το συγκεκριμένο παντελόνι είναι ο ιδανικός σύντροφος για εξορμήσεις παντός τύπου, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Προσφέρει άνεση και πρακτικότητα υψηλού επιπέδου χάρη στις ελαστικές ζώνες Spandura(τύπου ακορντεόν) στην περιοχή των γονάτων αλλά κα τη δυνατότητα ρύθμισης που φέρει τόσο στη μέση, στους γοφούς αλλά και χαμηλά στα μπατζάκια.

Παράλληλα στην περιοχή των γονάτων έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που υπάρχει ήδη μία ελαφριά κλίση, κάτι που το κάνει ακόμη πιο άνετο στην πολύωρη οδήγηση. Με αφαιρούμενη αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη Z-liner που επιτρέπει την αναπνοή του σώματος και μεγάλους αεραγωγούς πάνω από τα γόνατα φροντίζει να κρατά τη θερμοκρασία στα σωστά επίπεδα. Τέλος η μεγάλη αντοχή του στη σκληρή χρήση ενισχύεται από τα προστατευτικά κατά της πρόωρης φθοράς και της θερμότητας στα γόνατα (από δέρμα αλλά και ύφασμα υψηλής αντοχής).

www.ktm.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 13:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παντελόνι KTM Hydroteq Jeans Harley-Davidson Straight Leg Fit Black Label »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon