.
Κατηγορία Zero Engineering
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 17:12

Zero SR/S 2020 – Βίντεο teaser ενόψει επίσημης αποκάλυψης

Η Αμερικανική Zero Motorcycles ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη νέα της σπορ μοτοσυκλέτα και μας ανοίγει την όρεξη με ένα καπνισμένο βίντεο.

Πριν από έναν περίπου χρόνο, στις 25 Φεβρουαρίου 2019, η Zero είχε αποκαλύψει την SR/F, τη μοτοσυκλέτα που έρχεται να βάλει δύσκολα στις βενζινοκίνητες ανταγωνίστριές της,

Με απόδοση 110 hp, 19.4 kg.m ροπής και τελική που βλέπει 200 km/h, η σπορ πτέρυγα της εταιρείας που παράγει αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες απέκτησε μια δυνατή συνιστώσα, μια πρόταση που συνδυάζει λογικό βάρος (226 κιλά), ανταγωνιστικές επιδόσεις, επώνυμα περιφερειακά (Showa BPF πιρούνι, ακτινικά φρένα J.Huan) και αυτονομία που φτάνει τα 260 χιλιόμετρα (με το μεγάλο κιτ μπαταρίας 14.4 kWh).

green1 1f9166ab
Zero SR/F

Ακριβώς έναν χρόνο παρά μια μέρα αργότερα, στις 24 Φεβρουαρίου 2020 η Zero θα μας αποκαλύψει τη νέα της μοτοσυκλέτα, SR/S, η οποία λογικά θα είναι η ντυμένη με πλήρες φέρινγκ ως εναλλακτική της SR/F.

Η λογική (και η πρότερη ιστορία της Zero) λέει πως η νέα μοτοσυκλέτα θα είναι στην ουσία μια νέα έκδοση της SR/F, βασιζόμενη στην ίδια πλατφόρμα πλαισίου, κινητήρα και ενεργειακής πηγής.

Ως τότε, οι ανυπόμονοι θα πρέπει να χορτάσουν με ένα ήσυχο βίντεο-teaser που μας δείχνει μια σκοτεινή σιλουέτα να φωτίζει μέσα από ένα σύννεφο καπνού.

Από πληροφορία δε μας λέει και πολλά δηλαδή, μας υπενθυμίζει ωστόσο πως σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα έρχεται μια ακόμη ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα ηλεκτρική εναλλακτική πρόταση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 22:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon