.
Κατηγορία Triumph
Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2012 19:44

Triumph Tiger Explorer 1200 XC 2013

 

 

Νέα έκδοση Adventure για την Tiger Explorer!

 

 



 Η Triumph ανακοινώνει την XC έκδοση της βραβευμένης Tiger Explorer 1200. Η Triumph διευρύνει την γκάμα των τουριστικών adventure μοτοσικλετών της με την παρουσίαση της Tiger Explorer XC. Με αναφορές στις σχεδιαστικές γραμμές της βραβευμένης Tiger 800 XC, η νέα Tiger Explorer XC διαθέτει μία σειρά βελτιώσεων που ενισχύουν περαιτέρω την ικανότητα της για μακρινά adventure ταξίδια.

Εκτός δρόμου εμφάνιση

Κλειδί στην πιο ‘εκτός δρόμου’ εμφάνιση είναι οι νέοι τροχοί με τα αλουμινένια στεφάνια και τις ατσάλινες ακτίνες. Διατηρώντας τους τροχούς 19” εμπρός και 17” πίσω της Explorer, οι νέοι ακτινωτοί τροχοί που σχεδιάστηκαν από την Triumph διατηρούν την εκπληκτική δυναμική οδηγική συμπεριφορά της Explorer σε συνδυασμό με τα πρόσθετα πλεονεκτήματα των tubeless ελαστικών. Οι tubeless τροχοί της Triumph εξασφαλίζουν ότι δε θα χρειαστεί να διακόψετε το ταξίδι σας σε περίπτωση σκασμένου ελαστικού και ότι θα μπορέσετε να το επισκευάσετε εύκολα όπου και αν βρίσκεστε με ελάχιστο εξοπλισμό. Η adventure εμφάνιση ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη κάποιων επιπλέον χαρακτηριστικών, προορισμένων να αυξήσουν την άνεση και την ασφάλεια σε οποιαδήποτε περιπέτεια. Οι υψηλής ανθεκτικότητας χούφτες τύπου adventure προστατεύουν τα χέρια και τα διατηρούν ζεστά, ενώ οι υψηλής απόδοσης (55w) διπλοί προβολείς ομίχλης προσφέρουν αυξημένη ορατότητα τις βραδινές ώρες. Τα ανθεκτικά προστατευτικά κάγκελα πάχους 22χιλ και η βαρέων προδιαγραφών αλουμινένια ποδιά συνδυάζονται για μέγιστη προστασία εκεί που οι συνθήκες δυσκολεύουν. Για αναβάτες που επιθυμούν να εξοπλίσουν την XC τους ακόμα περισσότερο, υπάρχει μια εκτενής γκάμα 54 γνησίων αξεσουάρ Triumph από την οποία μπορούν να επιλέξουν.

Δύναμη και ασφάλεια

Η Tiger Explorer XC είναι εξοπλισμένη με τον τρικύλινδρο κινητήρα 1215κ.εκ. με άξονα της Triumph. Αποδίδοντας 137ps και 121Nm ροπής, ο κινητήρας αυτός συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Προσθέστε στην εξίσωση τα συστήματα ελέγχου ταχύτητας ταξιδιού και ελέγχου πρόσφυσης, το απενεργοποιούμενο ABS και τον άξονα με σχεδόν μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης και έχετε τον τέλειο συνδυασμό για adventure τουρισμό μεγάλων αποστάσεων. Όλα αυτά συνοδεύονται από διαστήματα 16.000χλμ μεταξύ service και διετή εγγύηση με απεριόριστα χιλιόμετρα. Διαθέσιμη σε χακί, η XC θα κάνει το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια του Triumph Live, του μεγαλύτερου εορταστικού γεγονότος της Triumph παγκοσμίως που θα λάβει μέρος στο Mallory Park του Leicestershire της Αγγλίας το τριήμερο 31 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου. Το διεθνές ντεμπούτο της Tiger Explorer XC θα ακολουθήσει στην έκθεση Intermot στην Κολωνία στις 2 Οκτωβρίου 2012. Τα test ride στις εκθέσεις Triumph θα είναι διαθέσιμα στις αρχές Μαρτίου 2013.

Λεπτομέρειες

-    Tροχοί με αλουμινένια στεφάνια και ατσάλινες ακτίνες
-    ελαστικά χωρίς σαμπρέλα
-    Ride by wire, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης
-    σύστημα ελέγχου ταχύτητας
-    ταξιδιού
-    απενεργοποιούμενο ABS, όλα στο στάνταρ εξοπλισμό.
-    Χούφτες
-    προβολείς ομίχλης
-    προστατευτική ποδιά
-    κάγκελα
-    συμπληρώνουν τις παντός δρόμου προδιαγραφές της Explorer XC .
-    Διευρυμένα διαστήματα μεταξύ των σέρβις μαζί με διετή εγγύηση με
-    απεριόριστα χιλιόμετρα.
-    Διαθέσιμη στα καταστήματα Triumph από το Μάρτιο του 2013.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2012 19:55

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triumph Trophy 1200 2013 Triumph Street Triple & Street Triple R 675 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon