.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 10:54

Triumph – Nέα χρώματα στα Modern Classics

 

"Φρεσκάρισμα" στην πληρέστερη σειρά νεορετρό μοντέλων

 

Για μοτοσυκλέτες που ποντάρουν πολλά στη εμφάνιση τους –και τα Modern Classics της Triumph ανήκουν σίγουρα σε αυτές- το χρώμα παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο. Με την προσθήκη του Speedmaster, η σειρά επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο το 2018 και βρισκόμενοι πλέον στα μέσα της χρονιάς, οι Βρετανοί ανακοίνωσαν το νέο… χρωματολόγιο για την συγκεκριμένη γκάμα. 

Τα νέα χρώματα λοιπόν, είναι τα εξής:

-Competition Green (σκούρο πράσινο) για το Thruxton R, που αντικαθιστά το μαύρο ματ χρώμα. Παραμένουν επίσης οι επιλογές του γκρι και του λευκού.

triumph mod clas new colors2 8

-Fusion White / Aegean Blue (διχρωμία λευκού / μπλε) για το Bonneville T120, που αντικαθιστά το κόκκινο. Παραμένουν επίσης οι επιλογές μαύρο, ασημί και διχρωμία λευκού / πράσινου.


triumph mod clas new colors2 6

-Matt Black (μαύρο ματ) για το Bonneville T120 Black. Αντικαθιστά μια πιο ανοιχτή ματ απόχρωση  που ονομαζόταν Matt Graphite, ενώ διατίθεται επίσης και σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

triumph mod clas new colors2 4

-Khaki Green (χακί) για το Bonneville Bobber, σε αντικατάσταση μιας γκρι απόχρωσης. Το Bobber, έχει την πιο πλούσια χρωματική παλέτα απ΄όλα τα Modern Classic μοντέλα, αφού πέρα από το χακί, διατίθεται επίσης σε: μαύρο, μπορντώ, σκούρο γκρι, και διχρωμίες κόκκινου / ασημί και πράσινου ασημί.  

triumph mod clas new colors2 2

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 10:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon