.
Κατηγορία Triumph
Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 10:11

Triumph – Σε δύο εκδόσεις το Scrambler 1200

 

 “Standard” και “R” έκδοση, όπως στα Thruxton

 

Spy Pics που κυκλοφόρησαν πριν από δυο μήνες και απεικόνιζαν μια μοτοσυκλέτα της Triumph να δοκιμάζεται, αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση για το ότι οι Βρετανοί  ετοιμάζουν ένα νέο Scrambler 1200.

Το μοντέλο που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός μας είχε εντυπωσιάσει, με το πολύ ψηλό set και την σουηδική (Ohlins) καταγωγή των αναρτήσεων του, όπως και με τις ακτινικές δαγκάνες της brembo μπροστά.  

Oι τελευταίες φήμες, θέλουν την ύπαρξη και μιας δεύτερης, “Standard” έκδοσης, με πιο συμβατικά περιφερειακά και χαμηλότερη προφανώς τιμ. Θα δημιουργηθεί έτσι μια mini γκάμα στα Scrambler 1200, αντίστοιχης λογικής με αυτή που υπάρχει στα Thruxton 1200.

Σε ευρύτερα πλαίσια, δε, τα Scrambler στην γκάμα της Triumph θα είναι τρία, το Street Scrambler 900, το Scrambler 1200 και το Scrambler 1200R.
 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 10:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Video - Triumph Roadsters 2018 Triumph – Nέα χρώματα στα Modern Classics »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon