.
Κατηγορία QJ Motors
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 13:36

QJMOTOR Flash 600 V4 – Παρουσιάζεται τον Σεπτέμβριο

Η πρώτη εφαρμογή του νέου V4 της QJMOTOR θα είναι μια power cruiser.

Τον περασμένο Απρίλιο αποκαλύφθηκε το πλάνο της QJMOTOR να παρουσιάσει έναν νέο V4 κινητήρα 600 κυβικών εκατοστών και λίγο καιρό αργότερα κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία μιας cruiser μοτοσυκλέτας με την οποία πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του.

Στα μέσα του Καλοκαιριού πλέον, η QJMOTOR μας δείχνει φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας, η οποία πλέον έχει όνομα: Flash 600 V4. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η επίσημη παρουσίασή του εκτιμάται για τον Σεπτέμβριο του 2023.

qjmotor flash600 v4 02

Σχεδιαστικώς η QJMOTOR αντλεί έμπνευση από τη Harley-Davidson Sportster S με κάποια χαρακτηριστικά στοιχεία όπως το παραλληλόγραμμο φανάρι μπροστά και οι δίδυμες εξατμίσεις το πλάι – αν και εδώ βγαίνουν χαμηλότερα απ’ ότι στο Sportster S.

Δε θα πρέπει να μας παραξενεύει πάντως αυτή η εμφανισιακή συγγένεια μιας και πλέον η QJMOTOR είναι συνεργάτιδα της Harley-Davidson στην Κίνα, όπου κατασκευάζεται και διατίθεται η μονοκύλινδρη Χ350.

qjmotor flash600 v4 09

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών λίγα είναι γνωστά αυτή τη στιγμή, καθώς τα επίσημα στοιχεία θα αποκαλυφθούν με την παρουσίαση της μοτοσυκλέτας.

Τα σίγουρα είναι οι αναρτήσεις της Marzocchi που θα φορά, σε μια ακόμη συνεργασία που στήθηκε το 2021 μεταξύ της ιταλικής εταιρείας και της QJMOTOR και βάσει της οποίας δημιουργήθηκε μια νέα εταιρεία στην Κίνα που θα κατασκευάζει εκεί αναρτήσεις της Marzocchi – γεννώντας ανταγωνισμό στην ΚΥΒ που η φτηνή της σειρά έχει κατακλύσει την κινέζικη παραγωγή μοτοσυκλετών.

qjmotor flash600 v4 15

Περιμένουμε ακόμη τροχούς 16 ιντσών, δύο ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες στο μπροστινό φρένο, αλλά και πλούσιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Μάλιστα στις φωτογραφίες διακρίνεται ένα κουμπί με σήμανση φωτογραφικής μηχανής στη δεξιά πλευρά του τιμονιού, κάτι που θα μπορούσε να κρύβει την ενσωμάτωση κάμερας στη μοτοσυκλέτα ή τη διασύνδεση με action camera, όπως έχει λ.χ. ήδη η Triumph με τη GoPro σε κάποια μοντέλα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 13:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon