.
Κατηγορία Piaggio
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 10:31

Piaggio FF - Ανακοινώθηκε η τιμή της Gita, της “έξυπνης βαλίτσας” που σε ακολουθεί.

Η Piaggio Fast Forward είναι μια θυγατρική του ομίλου Piaggio, η οποία ιδρύθηκε με σκοπό να ανιχνεύσει νέους δρόμους που αφορούν στην μετακίνηση και στις μεταφορές του μέλλοντος, χωρίς αυτό να αφορά απαραίτητα τα δίτροχα, αλλά ένα πιο ευρύ φάσμα.

Το πρώτο πόνημα της Piaggio FF που φθάνει στην παραγωγή, είναι η “Gita”, μια ελαφριού τύπου μεταφορική πλατφόρμα, με δυνατότητα να ακολουθεί αυτόματα τον ιδιοκτήτη της. Για να το πούμε πιο απλά ένας “e-βαστάζος” ή μια “e-βαλίτσα”, αν η πρώτη περιγραφή σας χτυπά ευαίσθητες πολιτικά ορθές χορδές.  

Σύγχρονη σχεδίαση, “pop” αισθητική και αποθηκευτικός χώρος 43 λίτρων για την Gita (μέγιστο βάρος φορτίου 18 κιλά), που ισορροπεί αυτόματα στους δύο μεγάλης διαμέτρου τροχούς της μέσω γυροσκοπίων. Κάμερες και αισθητήρες, επιτρέπουν στην Gita να ακολουθεί τον ιδιοκτήτη της αποφεύγοντας παράλληλα τα εμπόδια, με ταχύτητες μέχρι και 9,5 χλμ./ώρα, ενώ η μέση αυτονομία της συσκευής είναι 4 ώρες.

Η διάθεση της Gita ξεκίνησε λοιπόν στην Καλιφόρνια, όπου τα e-οχήματα και τα gadgets είναι πολύ δημοφιλή, αναδεικνύοντας την πολιτεία των ΗΠΑ, ως την Μέκκα των “early adopters”. Ως “early adopters” χαρακτηρίζονται οι καταναλώτες  που υποδέχονται και υιοθετούν οποιαδήποτε νέα τάση και τεχνολογία στην αγορά (κυρίως στην αγορά των ηλεκτρονικών), δεχόμενοι μάλιστα να πληρώσουν και το αρχικά υψηλό αντίτιμό που συνήθως ορίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

H Gita λοιπόν, διατίθεται στην τιμή των 3.250 δολαρίων, δηλαδή με την τρέχουσα ισοτιμία (Νοέμβριος 2019), 2.940 ευρώ και οι παραγγελίες γίνονται ΕΔΩ.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon