.
Κατηγορία Moto Guzzi
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 10:28

Moto Guzzi V7 Stone Ten – Προς τιμήν του παγκόσμιου club της

H νέα ειδική έκδοση της πασίγνωστης V7 Stone παρουσιάζεται προς τιμήν της παγκόσμιας κοινότητας «The Clan».

Η Moto Guzzi παρουσίασε την νέα V7 Stone Ten, ως νέα έκδοση της γνωστής και εμπορικά επιτυχημένης V7. Η αφορμή, στάθηκε ο εορτασμός της δεκαετίας της «The Clan», της παγκόσμιας κοινότητας ιδιοκτητών και φίλων της εταιρείας του αετού. Η κοινότητα αριθμεί πάνω από 50.000 μέλη σε όλο τον κόσμο.

Οι διαφορές της ειδικές έκδοσης Ten ξεκινούν από το χρωματισμό, με ένα χαρακτηριστικό ασπρόμαυρο σχέδιο που αναφέρεται ευθέως στο λογότυπο της The Clan, μαζί με την παρουσία κόκκινου χρώματος σε σημεία όπως τα αμορτισέρ, το λογότυπο με τον αετό, το pinstriping στο ρεζερβουάρ και τα γράμματα στις ζάντες. Η σέλα έχει επίσης ραφές σε κόκκινο χρώμα, κάνοντας αντίθεση με το μαύρο κάλυμμα της. Η άνω τιμονόπλακα έχει, επίσης, την χαρακτηριστική επιγραφή που μαρκάρει τον ειδικό χαρακτήρα της έκδοσης.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται και bar-end καθρέπτες, μαύρο ανοδιωμένο καπάκι ρεζερβουάρ, καπάκια βαλβίδων σε ειδικό χρώμα γραφίτη, αλλά και εξάτμιση από την Arrow η οποία ανεβάζει λίγο και την ισχύ του κινητήτα, στους 66,5 ίππους/6.700 στροφές, αλλά και την ροπή, από τα 73 στα 75 Nm, στις 4.900 στροφές.

Το νέο μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο από τον Απρίλιο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 10:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon