.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 16:16

Yamaha R9 2024 – Στοιχεία και για έκδοση M

Δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαΜένη, η Yamaha, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το R9 να αποκτά και αυτό, την δική του «special» έκδοση.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο της Yamaha, είχαν σχεδόν επίσημο χαρακτήρα θα έλεγε κανείς, αφού ακούστηκε η πλέον σοβαρή δήλωση για την έλευση του νέου R9: Μέσα από τα paddocks του WSBK. Το νέο και αναμενόμενο εδώ και 3 χρόνια πλέον, R9, πιθανώς θα αντικαταστήσει οριστικά το R6 και άρα, θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην supersport γκάμα της Yamaha: Δεν θα είναι το κορυφαίο μοντέλο (βλέπε R1) αλλά θα είναι πιθανώς αρκετά πιο προσιτό και σε κάθε περίπτωση ικανότατο.

Αυτή είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για την Yamaha, να παρουσιάσει και έκδοση YZF-R9M, προικισμένη με carbon «καλούδια» αλλά και αναβαθισμένο εξοπλισμό, σε σχέση με την «απλή» R9. Στον σημερινό εμπορικό κόσμο όπου οι «ανώτερες» εκδόσεις έλκουν τις πωλήσεις σε σημαντικό βαθμό, μία R9M θα αναβαθμίσει σημαντικά την εμπορική τοποθέτηση του νέου μοντέλου, χωρίς να φτάνει τα 30+ χιλιάδες ευρώ, που απαιτεί η R1M για την αγορά της και παίζει σε επίπεδο exotica.  

Σχετικά με τα τελευταία που σας μεταφέραμε για το Yamaha R9 και τις πληροφορίες από τον κόσμο του WSBK, διαβάστε και το ανάλογο μας άρθρο με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 16:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon