.
Κατηγορία Yamaha
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 15:50

Yamaha ΝMAX Mandalorian 2023 – Συλλεκτική Βραζιλιάνα

Μια ακόμη ειδική έκδοση αφιερωμένη στο κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars παρουσίασε η Yamaha αποκλειστικά για την αγορά της Βραζιλίας.

Πρέπει να έχει πολύ μεγάλη απήχηση η σειρά κινηματογραφικών ταινιών Star Wars στη Βραζιλία, δεν εξηγείται αλλιώς το ότι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Yamaha Motor Brazil στήνει καστομαρισμένες ειδικές εκδόσεις.

Μετά τα NMAX Galactic Empire, NMAX Rebel Alliance και XMAX Darth Vader, φέτος επιστρέφει με το Mandalorian, από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

yamaha nmax mandalorian 02

Το σκούτερ βασίζεται το βραζιλιάνικο μοντέλο ΝMAX 160 Connected, δηλαδή ουσιαστικά το ίδιο που γνωρίζουμε στην Ελλάδα ως ΝΜΑΧ 155, και δε διαφέρει σε τίποτε παρά στη βαφή που εμπνέεται αναλόγως χρωματικά και στυλιστικά.

Η παραγωγή της ειδικής αυτής έκδοσης Mandalorian θα περιοριστεί σε 400 σκούτερ, όλα αποκλειστικά για την αγορά της Βραζιλίας, αλλά το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η τιμή του. Παραδόξως η Yamaha χρεώνει την ίδια ακριβώς λιανική με την έκδοση NMAX 160 Connected SE, δηλαδή την λίγο πιο ακριβή έκδοση με γραφικά που κοστίζει 20,290 ρεάλ, ή περίπου €3,800 (ισοτιμία 15/5/2023). Η βασική, μονόχρωμη έκδοση του ΝΜΑΧ στη Βραζιλία κοστολογείται στα 19,990 ρεάλ, δηλαδή περίπου €3,743.

yamaha nmax mandalorian 04

Εκτός πάντως των ηρώων του Star Wars, η Yamaha Motor Brazil έχει επιδείξει ιδιαίτερη έφεση στον συνδυασμό μοντέλων της με κινηματογραφικές ιστορίες, όπως λ.χ. ήταν το MT-03 Iron Man το 2021 και άλλες ανάλογες ειδικές εκδόσεις αφιερωμένες σε ήρωες όπως οι Spiderman, Thor, Black Panther, Captain Marvel, Captain America.

Δείτε το ΝMAX Mandalorian στην ιστοσελίδα της Yamaha Motor Brazil: https://www3.yamaha-motor.com.br/nmax-connected-mandalorian/product/30078

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 16:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon