.
Κατηγορία Yamaha
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 21:13

Yamaha Tracer 7/ Tracer 7 GT 2023 – Αναβαθμίζεται ηλεκτρονικά και ταξιδιωτικά

Ο «μικρός» ιχνηλάτης από την Iwata βλέπει μες το 2023 -μεταξύ άλλων- την οθόνη του να εξελίσσεται, όπως ομοίως πράττει και η πέδηση του.

Τα Tracer 7 του 2023 έχουν αναβαθμιστεί με νέο πολυόργανο με τη μορφή TFT οθόνης που παρέχει συνδεσιμότητα με smartphone. Η εν λόγω νέα, έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών, παρέχει στον αναβάτη βασικές πληροφορίες σε μια σαφή, κομψή και κατανοητή μορφή. Το νέο σύστημα δίνει τη δυνατότητα επιλογής δύο θεμάτων οθόνης. Η οθόνη «Touring» εμφανίζει πληροφορίες σε λειτουργικό και συμβατικό αναλογικό στυλ, ενώ η οθόνη «Street» έχει μια πιο σύγχρονη αίσθηση.

tr7b.jpg

Παρούσα όπως είπαμε είναι και η μονάδα ελέγχου επικοινωνίας (CCU) που επιτρέπει στους αναβάτες να συνδέσουν το smartphone τους με τη μοτοσυκλέτα χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή MyRide της Yamaha. Μόλις συνδεθεί μέσω Bluetooth, ο αναβάτης μπορεί να δει πληροφορίες για εισερχόμενες κλήσεις, email και μηνύματα στο πολυόργανο. Νέοι είναι και οι διακόπτες του τιμονιού με πιο εργονομικό σχεδιασμό, επιτρέποντας στον αναβάτη να χειρίζεται την οθόνη με ευκολία, επιλέγοντας τη λειτουργία της οθόνης κτλ.

 tr7c.jpg

Σημαντική αναβάθμιση είναι εκείνη στο μπροστινό σύστημα, με τα δυο δισκόφρενα να είναι στα 298 χλστ., παρέχοντας μεγαλύτερη ισχύ ακινητοποίησης. Ακόμα, η ανάρτηση έρχεται με αναθεωρημένες ρυθμίσεις για πιο ισορροπημένη και ευέλικτη οδήγηση και ένα νέο ενοποιημένο σύστημα πλήρους προσαρμογής διευκολύνει τη ρύθμιση τους.

 tr7d.jpg

Tracer 7 GT για μακρινές αποστάσεις

Εδώ ο προορισμός ξεμακραίνει, με το παρών να δίνουν σκληρές πλαϊνές βαλίτσες των 20 λίτρων, αλεξίνεμο κατά 92 χιλιοστά ψηλότερο και 70 χιλιοστά πιο φαρδύ από πριν, ειδικά σχεδιασμένη σέλα που παρέχει βελτιωμένη οδηγική άνεση για τον αναβάτη και τον επιβάτη, πλαϊνά pads στο ρεζερβουάρ κατασκευασμένα από καουτσούκ υψηλής πυκνότητας και πίσω σχάρα ως στάνταρ για μεγαλύτερη ακαμψία.

tr7e.jpg

Οι χρωματισμοί της απλής έκδοσης είναι οι Midnight Black, Icon Performance και Redline, ενώ της GT είναι Icon Performance, Phantom Blue και Midnight Black με γραφικά με το χαρακτηριστικό GT. Άφιξη και τιμή στη χώρα μας είναι άγνωστα προς το παρόν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 11:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon