.
Κατηγορία Yamaha
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 10:47

Τα νέα e-bikes από τη Yamaha. MORO 07, Wabash RT και CrossCore RC

Η Yamaha συνεχίζει δυναμικά στον χώρο των ηλεκτρικά υποβοηθούμενων ποδηλάτων, φέρνοντας από ένα νέο μοντέλο σε κάθε κατηγορία προσπαθώντας να καλύψει όλες τις ανάγκες αλλά και όλες τις προτιμήσεις των αναβατών. Ακολουθεί δελτίο τύπου της Yamaha. 

Η Yamaha από τις αρχές του 2022 ανακοίνωσε, στα πλαίσια της Switch On στρατηγικής την είσοδό της στον  κόσμο της ηλεκτρικής προσωπικής μετακίνησης και τη φιλοδοξία της να πρωταγωνιστήσει στην αγορά των ηλεκτρικών ποδηλάτων. Τα νέα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί ώστε να εμπνεύσουν τη νέα γενιά καταναλωτών που αναζητά μηδενικές εκπομπές ρύπων στην προσωπική τους μετακίνηση είτε για άθληση, είτε για καθημερινή μετακίνηση ή τέλος για τις καθημερινές μετακινήσεις που  κάνουν όλοι. 
Η Yamaha λανσάρει τρία νέα brand στα  ebikes που καλύπτουν τους τομείς των ποδηλάτων βουνού, εκτός δρόμου και αστικής μετακίνησης. Η εμπειρία της στην κατασκευή ebikes, αλλά και το σύστημα ηλεκτρικής υποβοήθησης PW εγγυάται την ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας των νέων προϊόντων.  
Η Yamaha θεωρεί ότι  οι κάτοχοι μοτοσυκλετών και σκούτερ της εταιρείας θα εμπιστευτούν και τα νέα της προϊόντα, καθώς και νέοι πελάτες που ψάχνουν για ηλεκτρικά ποδήλατα με καλό ισοζύγιο τιμής/απόδοσης.
 
Το Yamaha MORO 07 είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού με Dual Twin σκελετό. Το ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης είναι το PW-X3 το οποίο αποδίδει προοδευτικά και καλύπτει τις ανάγκες του αναβάτη στα δύσκολα μονοπάτια. Είναι ένα ζυγισμένο ποδήλατο που προσφέρει αυτοπεποίθηση στους χειρισμούς. Έχει κορυφαία περιφερειακά αναρτήσεις RockShox, φρένα Magura MT5 και Maxxis ελαστικά για διασκέδαση χωρίς όρια. Διαθέτει τον καλύτερο λόγο ροπής-βάρους στην κατηγορία του, μπορεί να συνδεθεί με smartphone για πλοήγηση, επικοινωνία και άλλα. Τέλος με την τεχνολογία Zero Cadence εμφανίζει αμέσως αντίσταση στο πετάλι και επιπλέον μετά τα 25km/h είναι ευκολότερο χάρη στο ειδικό σύστημα ελεύθερου που διαθέτει. 
2022-Yamaha-YDX-MORO-EU-Icon_Blue-Action-009-03.jpg
Το Yamaha Wabash RT είναι ένα ποδήλατο εξόρμησης θα μπορούσαμε να πούμε αφού  είναι κατασκευασμένο τόσο για άσφαλτο όσο και για χωματόδρομο. Είναι ιδανικό για  εξερεύνηση εκτός πόλης ικανό σε οποιοδήποτε τεραίν. Τα πάντα πάνω σε αυτό το ποδήλατο είναι σχεδιασμένα ώστε ο αναβάτης να διασκεδάζει κάθε διαδρομή. Ο  στυλάτος σκελετός ανήκει στη νέα σχολή σχεδιασμού και γεωμετρία που δίνει αυτοπεποίθηση αλλά και άνεση στον αναβάτη. Ανάλογα τον σκελετό η διαδρομή των αναρτήσεων κυμαίνεται από τα 40mm-60mm. 
Διαθέτει 70Nm  ροπής η οποία υποβοηθά πάντα ανάλογα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του αναβάτη. Μέσω της οθόνης Α όλες οι πληροφορίες είναι εύκολα κατανοητές σχετικά με τη φόρτιση της μπαταρίας ή  τα riding modes. 
 2022-Yamaha-WABASH-RT-EU-Blue_Steel-Action-005-03.jpg
Το Yamaha CrossCore RC είναι ένα all rounder ποδήλατο τόσο για νέους όσο και για μεγλύτερους αναβάτες και μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη στις καθημερινές μετακινήσεις. 
Κινείται με την μονάδα ηλεκτρικής υποβοήθησης PW-ST η οποία είναι από τις πιο αθόρυβες και άμεσης απόκρισης της κατηγορίας της. Το έξυπνο μοτέρ χρησιμοποιεί αισθητήρες οι οποίοι παρακολουθούν τον τρόπο οδήγησης ώστε να δίνει ακριβώς την υποβοήθηση που χρειάζεται ώστε να προσφέρει την πιο φυσική και διασκεδαστική οδήγηση του ποδηλάτου.  
Ο σκελετός είναι ελαφρύς, η  εμπρός ανάρτηση έχει διαδρομή 63mm και είναι πολύ εύκολο  η εναλλαγή riding mode, ανάλογα με τις συνθήκες αλλά και το τσεκ της μπαταρίας μέσω της οθόνης Α. Επίσης διαθέτει πολλά αξεσουάρ ώστε να το διαμορφώσει ο καθένας στις προσωπικές του ανάγκες. 
 
 2022-Yamaha-CROSSCORE-RC-EU-Shiver_White-Static-005-03.jpg
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 15:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon