.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 11:45

Yamaha TMAX 2022 – Βίντεο για τη σχεδιαστική και τεχνική βάση της νέας γενιάς

Η ομάδα της Yamaha που εξέλιξε το νέο ΤΜΑΧ μας ξεναγεί στους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους στηρίχθηκε.

Έχοντας ήδη συμπληρώσει μια εικοσαετία στις παγκόσμιες αγορές και βαδίζοντας αισίως στην τρίτη του δεκαετία, το ΤΜΑΧ ήρθε να δείξει σε όλους έναν νέο δρόμο για τα σπορ σκούτερ.

Η ομάδα μηχανικών της Yamaha που ανέλαβε να σχεδιάσει το νέο μοντέλο του 2022 που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες, εμφανίζεται σε ένα επίσημο βίντεο όπου μας παρουσιάζεται η βασική φιλοσοφία του πιο πρόσφατου ΤΜΑΧ, δηλαδή τις δομικές αρχές στη σχεδίασή του, αλλά και τις τεχνολογικές επιλογές που έγιναν με στόχο να το κρατήσουν στην κορυφή της κατηγορίας του.

Δείτε το νέο βίντεο της Yamaha στη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 11:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon