.
Κατηγορία Yamaha
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 14:20

Yamaha Exciter 155 VVA "Master Art of Street" - Εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής για το Βιετνάμ

Η Yamaha παρουσίασε μια νέα σειρά εκδόσεων για το ασιατικό υπέρ-παπί της Exciter 155, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή, κομπλέ με ασορτί μπλούζα, μάσκα και κράνος.

Το όνομα των εκδόσεων είναι πραγματικά τεράστιο, καθώς μιλάμε για το Yamaha Exciter 155 VVA Limited Edition Master Art of Street.

Ουσιαστικά πρόκειται για 4 εκδόσεις με βαφή και γραφικά εμπνευσμένα από τον κόσμο του γκραφίτι, εκδόσεις που έρχονται να προστεθούν στην επετειακή έκδοση της Yamaha με τα Speed Block γραφικά αλλά και στην Monster Energy MotoGP έκδοση -πέρα από τους χρωματισμούς της βασικής έκδοσης. Πλημμύρα από εκδόσεις λοιπόν, δυστυχώς όμως μόνο στην Ασία, και συγκεκριμένα στο Βιετνάμ αν μιλάμε για την έκδοση Exciter, που σε άλλες χώρες της Ασίας έχει άλλα ονόματα.

Οι 4 νέες εκδόσεις έχουν τα εξής βαρύγδουπα -και ίσως και λίγο αστεία για εμάς τους Δυτικούς- ονόματα: Born to Ride, Ride as the King, Rule the Roads και Above me Only Sky.

Το δελτίο τύπου της Yamaha Βιετνάμ αναφέρεται στη δημιουργικότητα, στην τέχνη και στην διαφορετική προσωπικότητα του κάθε αναβάτη, που θέλει ένα παπί που να μην μοιάζει με τα υπόλοιπα -τουλάχιστον με την πλειονότητα τους.

Κατά τα άλλα, το μηχανικό σύνολο του Exciter δεν αλλάζει, με τον κινητήρα με τις μεταβλητές βαλβίδες να συνεχίζει να αποδίδει 17,7 hp / 9.500 rpm και 1,5 kgm / 8.000 rpm, με κιβώτιο 6 σχέσεων και με συμπλέκτη στο χέρι, και με γεμάτο βάρος 121 κιλών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon