.
Κατηγορία Yamaha
Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 12:59

Yamaha Exciter RC 155 - Παπί με μεταβλητό χρονισμό, keyless σύστημα κ.α.

Εδώ και καιρό οι φήμες οργιάζουν για ένα επερχόμενο σούπερ-παπί της Yamaha με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων για τις ασιατικές αγορές. Από ότι φαίνεται, στη συγκεκριμένη περίπτωση εκεί που υπήρχε καπνός υπήρχε και φωτιά, καθώς κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του, στις οποίες φαίνεται καθαρά το λογότυπο VVA πάνω του!

Μετά τα YZF-R125 και MT125, μετά και από το νέο NMAX 155 (για την Ασία) με κινητήρα VVA (Variable Valve Actuation), τώρα έρχεται η σειρά και του πρώτου παπιού με μεταβλητό χρονισμό, στην πλατφόρμα του best-seller των ασιατικών αγορών Yamaha Exciter RC 155 / MX KING 155 VVA.

Το νέο υπέρ-παπί της Yamaha έχει δεχτεί σχεδιαστικό φρεσκάρισμα, για παράδειγμα το μικρότερο πίσω φωτιστικό σώμα που θυμίζει εκείνο του R-125 -και μπορεί να προέρχεται αυτούσιο από εκείνο.

Όμως το μεγάλο νέο φυσικά είναι ο φοβερός και τρομερός κινητήρα που βασίζεται σε εκείνον των YZF-R125 και MT125 (αλλά στα 155 κ.εκ. για την Ασία), με το VVA να παρέχει περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερη οικονομία,

Φυσικά μιλάμε για παπί με συμπλέκτη -μονόδρομο παρακαλώ-, ενώ θα διαθέτει και smart-key (keyless σύστημα), αλλά και φορτιστή ρεύματος για μικροσυσκευές.

Η πρόοδος είναι ασταμάτητη ακόμα και για τα υπέρ-παπιά / παπιό-συκλέτες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 13:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon