.
Κατηγορία Yamaha
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 16:42

Yamaha R15M / R125M 2022 - Νέα διαρροή φωτογραφιών

Σε μια νέα διαρροή φωτογραφιών στο ινδικό site RevNitro, βλέπουμε και την πλαϊνή εμφάνιση της ανανεωμένης Yamaha R15M / R125M του 2022, με σχεδιαστική έμπνευση από τη ναυαρχίδα YZF-R1M, ενώ από ότι καταλαβαίνουμε το Μ μεταφράζεται στην special έκδοση της R15 / R125 με βελτιώσεις σε σχέση με τη βασική έκδοση.

Λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη της ασιατικής έκδοσης R15, που στην Ευρώπη είναι γνωστή ως R125, μια νέα διαρροή φωτογραφιών μας δείχνει τις πλαϊνές όψεις της έκδοσης R15M / R125M που υιοθετεί στοιχεία από την YZF-R1M!

Μπορεί λοιπόν από μπροστά η μοτοσυκλέτα να φέρει τον προβολέα της νέας YZF-R7, από το πλάι όμως έχουμε μια διαφορετική ιστορία.

Νέο είναι το κοστούμι, νέο δείχνει να είναι και το ρεζερβουάρ, ενώ η εξάτμιση έχει νέο προστατευτικό στο πάνω μέρος του τελικού, και το ανάποδο πιρούνι έχει πλέον χρυσό χρώμα. Σημαίνει αυτό πως θα δούμε αναβάθμιση στις αναρτήσεις, ή πρόκειται απλώς για μια αισθητικής φύσεως αλλαγή;

Η βαφή θυμίζει R1M, ενώ από ότι φαίνεται ο μπροστινός δίσκος έχει μεταφερθεί στην άλλη πλευρά από το προηγούμενο μοντέλο. Θα δούμε αναβάθμιση και στα φρένα άραγε;

Τα όργανα θα διαθέτουν bluetooth συνδεσιμότητα, ενώ άγνωστες παραμένουν οι δυνατότητες τους.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν η Μ έκδοση θα έχει διαφορές και στον VVA μονοκύλινδρο κινητήρα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon