.
Κατηγορία Yamaha
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 17:26

Yamaha Tracer 700 GT 2021 – Συνελήφθη δοκιμαζόμενο σε αστυνομική έκδοση

Οι “κατασκοπευτικές” φωτογραφίες μοντέλων που ετοιμάζονται για παραγωγή δεν είναι κάτι νέο. Οι δοκιμές εξέλιξης με εξοπλισμό αστυνομίας είναι.

Δεδομένου ότι η Yamaha έχει ήδη δημιουργήσει μια έκδοση GT για το Tracer 900, μπορούμε με σχετική ασφάλεια να περιμένουμε μια ανάλογη κίνηση στη δικύλινδρη πτέρυγα και το μοντέλο των 700 κυβικών εκατοστών.

Ως εδώ το πράγμα διαβάζει ως προδιαγεγραμμένη εξέλιξη, μόνο που οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Autoevolution έχουν κάτι παραπάνω.

2021 yamaha tracer 700 gt spied flaunting police specification 4

Πρόκειται για ένα σετ εικόνων μιας μοτοσυκλέτας που εύκολα αναγνωρίζεται ως κάτι βασισμένο στο τελευταίο Tracer 700. Μόνο που ο προβλεπόμενος εξοπλισμός μιας έκδοσης GT λογικά θα περιοριζόταν σε τουριστικής αξίας κομμάτια, όπως η ψηλότερη ζελατίνα και οι βαλίτσες. Αν θυμηθούμε τη λογική της Yamaha όταν παρουσίασε το Tracer 900 GT το 2019, θα προσθέταμε στην εξίσωση και μια αναβαθμισμένη, έγχρωμη οθόνη TFT – κάτι που πάντως δεν φαίνεται στις εν λόγω φωτογραφίες.

Εδώ ωστόσο δεν έχουμε μόνο αυτά. Η υπό δοκιμή μοτοσυκλέτα φορά έναν αστυνομικό φάρο, κάγκελα μπροστά και πίσω, σειρήνες αμφίπλευρα στα μπροστινά κάγκελα και έξτρα φώτα στα πλαϊνά του φέρινγκ.

Κοινώς, φαίνεται πως η Yamaha έχει τέτοιες βλέψεις για το επερχόμενο Tracer 700 GT, ή ίσως και να έχει ήδη κλείσει κάποιες συμφωνίες για μια τέτοια μοτοσυκλέτα για τα σώματα ασφαλείας.

Το δημοσίευμα δεν ξεκαθαρίζει από ποια χώρα προέρχονται οι φωτογραφίες, δηλώνει ωστόσο ξεκάθαρα πως πρόκειται για ευρωπαϊκό έδαφος, άρα η εικονιζόμενη μοτοσυκλέτα μας ενδιαφέρει λίγο παραπάνω, μιας και οι προδιαγραφές της θα είναι συμβατές και με τη δική μας αγορά.

Δείτε την αυθεντική είδηση στο Autoevolution, μαζί με μερικές ακόμη φωτογραφίες.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 17:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon