Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 12:11

Yamaha Exciter - 2 νέες χρωματικές εκδόσεις στο Βιετνάμ

Πρόσφατα σας είχαμε γράψει για την πρόθεση της Yamaha να παρουσιάσει το πρώτο παπί με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων. Τώρα η Yamaha Βιετνάμ έβγαλε δυο νέες εκδόσεις του υπάρχοντος Exciter 150 (χωρίς το VVA), τις Dusk & Dawn με νέα χρώματα και γραφικά.

Τα δυο παπιά διαφέρουν μόνο σε χρώματα και γραφικά σε σχέση με την «βασική» έκδοση του Exciter, με τη μία έκδοση να είναι πιο φωτεινή, και την άλλη πιο σκοτεινή.

Τα γραφικά είναι ίδια και στα δυο Exciter, γραφικά που απεικονίζουν τα ψηλά κτήρια μιας πόλης, ενώ η έκδοση Dawn (αυγή) είναι μπλε και η έκδοση Dusk (δειλινό) γκρι και μαύρη.

Περιφερειακά και κινητήρας παραμένουν ως είχαν για την ώρα, με το μονοκύλινδρο τετράχρονο σύνολο των 149.7 κ.εκ. να αποδίδει 15,4hp/8.500.

 

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 12:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube