.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 15:48

Yamaha XSR155 – Φήμες για νέο Ασιατικό μοντέλο

Στα μοτοσυκλετιστικά ΜΜΕ της Ασίας επικρατεί ένας οργασμός σχετικά με την επικείμενη εμφάνιση του μικρού XSR155.

Για τις αγορές της Άπω Ανατολής θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι περίεργο που δεν έχει συμβεί ακόμη. Ο λόγος για τη μικρή έκδοση του XSR, το οποίο βρέθηκε πάλι στον αφρό της επικαιρότητας αυτόν τον μήνα και κάνει τον γύρο των Ασιατικών ιστοσελίδων και περιοδικών με βάση τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του Julak Sendie Design.

Συναντήσαμε την είδηση αυτή σε μέσα από την Ινδία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τη Μαλαισία, με όλες τις πληροφορίες να συγκλίνουν πως πρόκειται για μια έκδοση βασισμένη στο MT-15, τον μικρό κλώνο του ΜΤ-10 με τον νέο κινητήρα 155 cc με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων (VVA) και απόδοση 19.3 hp στις 10,000 rpm – που κυκλοφορεί στην Ασία, μα όχι στα μέρη μας.

ice fluo
To Yamaha MT-15 όπως πωλείται ως μοντέλο 2019 στην Ινδία

Ένα ακόμη σημείο που παρατηρείται ευρεία σύμπνοια απόψεων είναι επίσης ο ανταγωνισμός που θέλει να βάλει στο μάτι αυτή τη φημολογούμενη μοτοσυκλέτα.

Μιλάμε για το Honda CB150R ExMotion, το οποίο φαίνεται πως πάει πολύ καλά στις εν λόγω αγορές και η Yamaha σκοπεύει να το περικυκλώσει με μια σύγχρονης σχεδίασης παραλλαγή από τη μια πλευρά (ΜΤ-15) και μια νεο-ρετρό εκδοχή από την άλλη (XSR).

wp4284815
Το Honda CB150R ExMotion πωλείται σε διάφορες Ασιατικές αγορές από το 2017

Φυσικά μας είναι παντελώς άγνωστο το πόσο βάσιμες ή μη μπορεί να είναι όλες αυτές οι φήμες και πληροφορίες που επικαλούνται οι ανατολίτες συνάδελφοι, πάντως για μας το πραγματικό ερώτημα είναι άλλο: όλα αυτά τα ωραία, συμπεριλαμβανομένου και του ΜΤ-15 που ήδη υπάρχει στην αγορά και δεν είναι απλά φήμη, θα αποκτήσουν μια έκδοση 125 cc για τα Α1 μέρη μας;

Η απάντηση προς το παρόν αγνοείται.

Στο μεταξύ, έχουμε ήδη χορτάσει από φήμες για το επερχόμενο XSR300, ξανά και ξανά. Το είδατε; Ούτε και μεις.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 15:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon