.
Κατηγορία Vespa
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 10:30

Vespa (Red)

 

150 δολάρια από κάθε πώληση στην έρευνα για το AIDS

 

Το Piaggio Group ενώνει τις δυνάμεις του με το ίδρυμα (RED) στον αγώνα κατά του AIDS, ενώ στην εκδήλωση για την ανακοίνωση της συνεργασίας παραβρέθηκε και ο Bill Gates με τη σύζυγο του Melinda.

Το ίδρυμα (RED) ιδρύθηκε το 2006 από τους Bono & Bobby Shriver, ενώ μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να συνεισφέρει 350 εκατομύρια δολάρια στο Παγκόσμιο Ταμείο για την έρευνα κατά του AIDS. Στόχος του (RED) να δούμε μια γενιά απαλλαγμένη από το AIDS μέχρι το 2020.

vespa red 3

Στις 27 Ιουνίου 2016, το Piaggio Group ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο Vespa (RED), που από κάθε πώληση του, το Group θα δωρίζει 150 δολάρια στο (RED) για το Παγκόσμιο Ταμείο ενάντια στο AIDS, τη φυματίωση και την ελονοσία.

vespa red 4

Στην ανακοίνωση της απόφασης παραβρέθηκε και το ζεύγος Gates, γνωστοί και για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες του ιδρύματος Bill & Melinda Gates Foundation, ποζάροντας πάνω και δίπλα σε μια κόκκινη Vespa.

"Η συνεργασία με το (RED), ένα από τα ιδρύματα με το μεγαλύτερο κύρος στον κόσμο, αντιπροσωπεύει μία ακόμα ξεκάθαρη δέσμευση της Piaggio σε αυτό τον τομέα", είπε ο CEO του Piaggio Group, Roberto Colaninno. "Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι σήμερα, για το γεγονός πως το ίδρυμα (RED) μας επέλεξε ως συνεργάτη του. Αυτή θα είναι μια παγκόσμια συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών, που είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο ως σύμβολα επαγγελματισμού και αριστείας."

vespa red 5

Ο όμιλος Piaggio ιστορικά έχει ευαισθητοποιηθεί σε προβλήματα που σχετίζονται με την προστασία της υγείας των παιδιών, όπως η πρόσφατη πρωτοβουλία Vespa For Children, διεθνής δωρεά που, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Bambino Gesù της Ρώμης, επέτρεψε τη δημιουργία ενός ιατρικού-χειρουργικού προγράμματος στο Εθνικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Ανόι (Βιετνάμ).

vespa red 2

Η Vespa (RED) που βασίζεται στην 946, βρισκόταν για επίδειξη στην εκδήλωση, ενώ θα παρουσιαστεί στην τελική της μορφή στην επόμενη EICMA στο Μιλάνο, 10-13 Νοεμβρίου.

Οι Vespa που θα κατασκευαστούν σε συνεργασία με το (RED) θα πωλούνται σε Ευρώπη, Ασία, στην περιοχή του Ειρηνικού και στις Η.Π.Α.

vespa red 6

Οι πρώτες Vespa (RED) θα αρχίσουν να πωλούνται τον Δεκέμβριο του 2016.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 20:21

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon