.
Κατηγορία SYM
Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 15:08

SYM Jet 4 RX 50/125 2021

Το γνωστό μας Jet 4 αναβαθμίζεται σε προδιαγραφές Euro 5, αποκτά τον χαρακτηρισμό RX και αυγατίζει τις χάρες του.

Έφτασε η ώρα της ανανέωσης για το δίδυμο των αερόψυκτων Jet 4 50 και 125 κυβικών, με την προσθήκη του RX στο όνομα. Το όνομα του παιχνιδιού είναι η προσαρμογή στις νέες προδιαγραφές της ΕΕ, ωστόσο η SYM δεν έμεινε μόνο εκεί.

Κατ’ αρχήν, το πακέτο ανακοινώσεων της εταιρείας μιλά για τρία νέα μοντέλα, καθώς στα 50 και 125 κυβικά προσθέτουμε και μια έκδοση 150 cc.

Η πρώτη αλλαγή που παρατηρεί κανείς είναι το γενναίο φρεσκάρισμα στην εμφάνιση, η οποία γίνεται πολύ πιο σύγχρονη, κοφτερή και εν τέλει πιο ελκυστική. Στο ίδιο μοτίβο και ο νέος πίνακας οργάνων με μια ευρύχωρη LCD οθόνη προσθέτει τη δική του πινελιά στον εκσυγχρονισμό του Jet 4 RX.

Κάτω από τα πλαστικά συναντάμε επίσης ένα νέο πλαίσιο, με το οποίο η SYM υπόσχεται πολύ καλύτερη δυναμική συμπεριφορά για το σκούτερ της. Είναι εξοπλισμένο με το πατενταρισμένο σύστημα της SYM, Anti-Lift Engine Hanger, που αποτρέπει το ανασήκωμα του ψαλιδιού-κινητήρα στο άνοιγμα του γκαζιού και έχει αρχίσει να γίνεται χαρακτηριστικό γνώρισμα στη γκάμα της εταιρείας.

Ο κινητήρας προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα κερδίζοντας το κατιτίς του σε απόδοση, με την ισχύ να κορυφώνεται στους 11.2 ίππους για το 125 ή τους 3 για το 50άρι.

Από πλευράς αναρτήσεων και φρένων η εικόνα παραμένει παραπλήσια με αυτή των προκατόχων, με συνδυασμό δίσκου 226 mm μπροστά και ταμπούρου πίσω, πάντοτε κυλώντας σε τροχούς 12 ιντσών.

Ο εξοπλισμός του ολοκληρώνεται με LED φώτα παντού και παροχή USB QC2.0 για φόρτιση συσκευών.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon