.
Κατηγορία Suzuki
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 11:02

Suzuki Hustler Scoot concept

 

Βαλίτσες ταξιδιού και ρακέτες του τένις

 

 

Δίπλα στο concept GSX, η Suzuki ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα concept scooter με το όνομα Hustler Scoot. Το κλου με το Hustler είναι πως διαθέτει τη δική του βαλίτσα -όχι top case, αλλά κανονική βαλίτσα-, ενώ έχει και... τρύπα στον κάδο κάτω από τη σέλα, για να χωράει ρακέτα του τένις!

Η Suzuki είχε ήδη παρουσιάσει ένα fun πολυμορφικό αυτοκίνητο με το όνομα Hustler, ενώ τώρα δίνει το ίδιο όνομα -και στιλ- και στο concept scooter που θα παρουσιάσει στο σαλόνι του Τόκιο. Σημειώστε επίσης πως η φίρμα διέθετε παλαιότερα και δίχρονη μοτοσυκλέτα 247 κ.εκ. με το ίδιο όνομα. Το Hustler Scoot είναι ένα ομορφούλι πορτοκαλί αερόψυκτο και τετράχρονο scooter 50 κ.εκ., που διαθέτει μεγάλο χώρο στα πόδια του αναβάτη, αλλά και μια καλαίσθητη βαλίτσα -στα χρώματα του scooter- σχεδιασμένη για να μπαίνει στο συγκεκριμένο χώρο. Κι όταν παρκάρετε το scooter, παίρνετε τη βαλίτσα στο χέρι, ως κανονική βαλίτσα, και φύγατε.

Οι αποθηκευτικοί χώροι του Hustler Scoot συμπληρώνονται από μια σχάρα στο πίσω μέρος, αλλά και από ένα μεγάλο συμβατικό χώρο κάτω από τη σέλα. Κι εδώ φτάνουμε στο δεύτερο κλου του scooter, καθώς εάν βγάλετε τη βαλίτσα που μπαίνει στα πόδια του αναβάτη, μπορείτε ανοίγωντας ένα πορτάκι στο μπροστινό μέρος του κάδου, να χωρέσετε μια ρακέτα του τένις, με τη λαβή της να προεξέχει ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 11:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki Concept GSX Suzuki Hayabusa 2016. Στα 1500 κ.εκ.;!!! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon