.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 13:21

Suzuki GSX-S750 Rizoma

Η Ελβετική αντιπροσωπεία της Suzuki εμφανίζεται ιδιαιτέρως δραστήρια τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας διάφορες σπέσιαλ εκδόσεις που απευθύνονται αποκλειστικά στο κοινό της χώρας αυτής.

Πρόσφατα το GSX-S750 αποτέλεσε τη βάση για μια ειδική έκδοση αφιερωμένη στον οκτάωρο αγώνα αντοχής της Suzuka και τώρα μια ακόμη ξεχωριστή εκδοχή του γυμνού μοντέλου κάνει την εμφάνισή της.

Πρόκειται για την έκδοση GSX-S750 Rizoma και, όπως αποκαλύπτει το όνομά της, πρόκειται για μια στάνταρ GSX-S750 ντυμένη με αξεσουάρ της διάσημης Ιταλικής εταιρείας και τα ανάλογα ειδικά γραφικά.

Μηχανολογικώς δε συναντάμε καμιά διαφορά από το βασικό μοντέλο στην έκδοση Rizoma, πλην του ανθρακονημάτινου τελικού εξάτμισης της Scorpion.

Η μοτοσυκλέτα ντύνεται με ένα κιτ αυτοκόλλητων που δηλώνουν εμφατικά την ειδική αυτή έκδοση, και συμπληρώνεται με μερικά κομμάτια από τη συλλογή της Rizoma για το GSX-S750 που περιλαμβάνουν:

- Βάση πινακίδας

- LED φλας

- Κοντή ζελατίνα

- Καθρέπτες στην άκρη του τιμονιού (bar-end mirrors)

Στην Ελβετία η Suzuki GSX-S750 Rizoma κοστολογείται προς €10,650 (CHF11,995 με ισοτιμία 20/5/2019), ενώ η βασική έκδοση κοστίζει εκεί περίπου €8,900.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yoshimura Katana 1135R: Η επιστροφή του θρύλου Suzuki Gixxer 250 SF 2020 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon