.
Κατηγορία Suzuki
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 18:40

Suzuki Katana Cooley Project

 

Από τους Speed Junkies GR

 

Οι Έλληνες Speed Junkies GR σχεδίασαν το υπέροχο Suzuki Katana Cooley Project, που βασίζεται στο Suzuki GSX-R1000R του 2017, χαρίζοντας του λίγη από την μοναδική αίγλη του διαχρονικού design του Hans Muth.

Μιλήσαμε με τους Speed Junkies για την δική τους ψηφιακή σύγχρονη εκδοχή του Katana, και μας είπαν τα εξής:

"Παρουσίαση GSX-R1000R 2017. Τα σαγόνια πέφτουν. Αλλά μάλλον για το πόσο κακόγουστο μπορεί να είναι ένα Superbike μετά από 16 χρόνια επιτυχίας στον τομέα του Ιαπωνικού design.

Έτσι, μας ήρθε η ιδέα να παντρέψουμε το εμβληματικό GSX1110S Katana με την τεχνολογία κορυφής που φέρει το νέο GSXR.

Στην αρχή σχεδιάστηκε σαν μοτοσυκλέτα δρόμου. Αλλά κάτι του έλειπε.

Έτσι, με λίγες αλλαγές γεννήθηκε το Cooley Replica, βασισμένο στον ομώνυμο εργοστασιακό αναβάτη της Suzuki (Wes Cooley), από το Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Superbike.

Τον τελευταίο καιρό, η Suzuki έχει μείνει σχετικά άπραγη στον τομέα των μοτοσυκλετών με ρετρό look, και πιστεύουμε πως μια μοτοσυκλέτα σαν το Katana Cooley Project θα την ανέβαζε στην κορυφή της κατηγορίας!"

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 18:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki Hayabusa Z 2017 KIGEN Hyper Sports Concept by Speed Junkies GR »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon