.
Κατηγορία Super Soco
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 15:32

Super Soco World Premiére 2021 – Η νέα ηλεκτρική γενιά έρχεται

Η κινεζική εταιρεία προαναγγέλλει την αποκάλυψη της νέας της γκάμας για το 2021, χωρίς ωστόσο να δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η Super Soco διαθέτει ήδη μια ευρεία γκάμα ηλεκτρικών σκούτερ και μικρών μοτοσυκλετών, ενώ δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα μέσω του συνεργάτη της, Motoway Καμπράνης Α.Ε.

Για το 2021 η VMoto Soco, όπως είναι το πλήρες όνομα της μητρικής εταιρείας, έδωσε χτες (10/12) στη δημοσιότητα μια εικόνα μέσω της οποίας προαναγγέλλει την παγκόσμια πρεμιέρα των νέων της μοντέλων, περιγράφοντάς τη ως Η Νέα Γενιά Ηλεκτροκίνησης.

Στη δημοσιευμένη φωτογραφία βλέπουμε πιθανότατα μια μοτοσυκλέτα, με έναν νέο προβολέα με δίδυμα μάτια που θυμίζουν τα ΜΤ της Yamaha. Σίγουρα δεν κουμπώνει οπτικά με ό,τι σχετικό διαθέτει στη γκάμα της ως τώρα η Super Soco, δηλαδή δύο οικογένειες μοτοσυκλετών, TS και TC, όλες με στρογγυλό προβολέα μπροστά.

Το περίεργο της υπόθεσης πάντως δεν αφορά στη μοτοσυκλέτα καθαυτή, μα στο ότι η Super Soco δεν δίνει κάποιο συγκεκριμένο ραντεβού για την online παρουσίαση. Αντιθέτως, το σχετικό teaser ανέβηκε αρχικά στα κανάλια της σε Facebook και Instagram και μας προτρέπει να την παρακολουθούμε για να ενημερωθούμε σχετικά με την πρεμιέρα και κάθε άλλη επικαιρότητα.

Πηγή: Super Soco

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: SuperSoco TC Wanderer 2021 – Teaser Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon