.
Κατηγορία Super Soco
Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 08:27

SuperSoco TC Wanderer 2021 – Teaser Video

Στο τελευταίο teaser video του επερχόμενου ηλεκτρικού TC Wanderer της Super Soco, βλέπουμε το περίγραμμα της μοτοσυκλέτας, αλλά και λεπτομέρειες όπως το υπέροχο «ρολόι» των οργάνων, τον ιδιαίτερο προβολέα και την καπιτονέ σέλα.

Το TC Wanderer θα παρουσιαστεί δίπλα στο έτερο μοντέλο της ηλεκτρικής φίρμας, το TS Street Hunter, με τον «κυνηγό» να έχει χαρακτηριστικά Α1 μοντέλου, με τελική 75 χλμ/ώρα.

Αμφότερες οι μοτοσυκλέτες διαθέτουν ηλεκτροκινητήρα στο κέντρο του πίσω τροχού, και τελική μετάδοση με ιμάντα, ενώ το TC Wanderer μπολιάζει τη συνταγή με ρετρό στιλ.

Διαθέτει καπιτονέ ίσια σέλα, στρογγυλό LED προβολέα, μια μικρή ζελατίνα, και ένα στρογγυλό αναλογικό «ρολόι» στα όργανα κομπλέ με μικρή ψηφιακή οθόνη μέσα του, με τελική ένδειξη στο κοντέρ τα 90 χλμ/ώρα.

Το στιλ της μοτοσυκλέτας ακροβατεί ανάμεσα σε flat tracker και café racer, ενώ στο video παρατηρήσαμε το νούμερο 198 στην ψηφιακή οθόνη, νούμερο που θα μπορούσε να αποκαλύπτει την (εντυπωσιακή αν είναι έτσι) αυτονομία της μοτοσυκλέτας!

Λίγη υπομονή ακόμα μέχρι την επίσημη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας που θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon