.
Κατηγορία Super Soco
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 11:59

Vmoto Soco - Παρουσίασε τα ηλεκτρικά TS, TC, και CUmini του 2021

H Vmoto Soco παρουσίασε τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα για το 2021, 2 μοτοσυκλέτες και 1 scooter, ενώ στους παρουσιαστές της γκάμας της εταιρείας ξεχώρισε ο… Jorge Lorenzo, που είναι και πρεσβευτής της φίρμας!

Οι 2 ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, TS Street Hunter & TC Wanderer μοιράζονται τα ίδια μηχανικά μέρη αλλά και τον ίδιο κινητήρα των 2.500 W (3,35 hp), που βρίσκεται στο κέντρο του οπίσθιου τροχού, και διαφέρουν στο στιλ.

Η μπαταρία λιθίου των 32 Ah 60 V είναι επίσης κοινή, ενώ η Vmoto Soco αναφέρει τελική ταχύτητα 74 χλμ/ώρα, αυτονομία 194 χιλιομέτρων και χρόνο πλήρους φόρτισης 3 ώρες και 30 λεπτά.

Αμφότερα τα μοντέλα διαθέτουν τροχούς 17 ιντσών, ενώ στον εξοπλισμό τους ξεχωρίζουν το ανάποδο πιρούνι και η ακτινική δαγκάνα του μπροστινού φρένου, τα full LED φώτα και το DRL LED φωτιστικό σώμα μπροστά, και η USB θύρα φόρτισης. Θα θέλαμε καλύτερα ελαστικά από αυτά της Cordial, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Όσον αφορά στο στιλ, το TC Wanderer έχει πιο κλασική σχεδίαση, με στρογγυλό προβολέα, και επίπεδη καπιτονέ σέλα, ελαστικά διπλής χρήσης, αλλά και με στρογγυλό όργανο που θυμίζει το χτες, αλλά διαθέτει ψηφιακές ενδείξεις.

Αντίθετα, το TS Street Hunter είναι πιο σύγχρονο σε εμφάνιση, με επιθετικό streetfighter προβολέα, σέλα 2 επιπέδων, παραλληλόγραμμη LCD οθόνη, και street ελαστικά.

Το νέο scooter CUmini διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 600 W (0,8 hp), με τελική ταχύτητα 45 χλμ/ώρα, και οδηγείται με δίπλωμα ΑΜ. Η μπαταρία των 20 Ah 48 V του δίνει αυτονομία 70 χιλιομέτρων, ενώ οι τροχοί έχουν διάσταση 12 ίντσες.

Το Super Soco Cloud Control app χαρίζει στο μικρό σκούτερ την απαραίτητη συνδεσιμότητα, μέσω της οποίας ο αναβάτης μπορεί ακόμα και να παρακολουθεί τη θέση του CUmini, με GPS tracker.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon