.
Κατηγορία Royal Enfield
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 12:20

Royal Enfield Himalayan 452 – Παρουσιάζεται στις 7 Νοεμβρίου 2023

Η Royal Enfield δημοσιοποίησε ένα σύντομο βίντεο που προλογίζει την επίσημη παρουσίαση του νέου Himalayan στις 7 Νοεμβρίου.

Πάει καιρός τώρα που η επικαιρότητα της Ινδίας έχει σχεδόν κάθε μέρα κάτι νέο να προσθέσει για το επερχόμενο νέο Himalayan, την πρώτη υγρόψυκτη κατασκευή της Royal Enfield.

Τον περασμένο χρόνο έχουμε δει αμέτρητες φωτογραφίες από τη μοτοσυκλέτα σε φάση εξελικτικών δοκιμών, έχουμε δει teaser βίντεο, καθώς και μια διαρροή για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά που αποκάλυψε και πως το μοντέλο πιθανότατα θα ονομάζεται Himalayan 452, αντανακλώντας τον ακριβή κυβισμό του μονοκύλινδρου κινητήρα του, στα 451.65 cc.

Ένα μικρό μυστήριο επικρατεί γύρω από την ακριβή ημερομηνία παρουσίασης του νέου Himalayan 452, καθώς σε πολλά ινδικά μέσα συναντάμε αναφορές για αποκάλυψη την 1η Νοεμβρίου 2023, ωστόσο τώρα έρχεται η ίδια η ινδική εταιρεία να μας ενημερώσει πως η παρουσίαση θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου. Αυτή η ημερομηνία συμπίπτει με την press day της έκθεσης EICMA 2023, κάτι που προφανώς δεν αποτελεί ευτυχή σύμπτωση μα μια σαφή στρατηγική επιλογή.

Δεν αποκλείουμε πάντως το ενδεχόμενο οι Ινδοί να έχουν πρώτα στήσει μια παρουσίαση στη χώρα τους και μετά να προχωρήσουν στην παγκόσμιας προβολής παρουσίαση στο Μιλάνο και την ετήσια διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας του.

Ως τότε λοιπόν, δείτε το νέο teaser βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Royal Enfield.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon