.
Κατηγορία Royal Enfield
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 11:47

Royal Enfield Himalayan 450 – Νέες εικόνες, βίντεο με ήχο κινητήρα

Η επόμενη μέρα της Himalayan πλησιάζει ταχέως, καθώς φωτογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε η μοτοσυκλέτα εν μέσω δοκιμών στην Ινδία.

Πάει κάτι παραπάνω από ένας χρόνος από τότε που άρχισε το γαϊτανάκι με τις “κατασκοπευτικές” φωτογραφίες της νέας Royal Enfield Himalayan 450 που αναμένεται να αναβαθμίσει δραματικά την on-off μοτοσυκλέτα της ινδικής εταιρείας.

Στις τελευταίες εικόνες που μας έρχονται από την Ινδία και αφορούν τη νέα Himalayan 450 που πιάστηκε εκ νέου σε οδηγική δοκιμή στον δρόμο, φαίνεται πως έχει πάρει πια την τελική της μορφή και μάλιστα συνοδεύονται από ένα μικρό βίντεο όπου ακούγεται καθαρά ο ήχος του μονοκύλινδρου κινητήρα της.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ως τώρα, η Royal Enfield έχει ετοιμάσει έναν νέο υγρόψυκτο μονοκύλινδρο με χωρητικότητα 450 cc και απόδοση που αναμένεται να ανέβει σημαντικά ψηλότερα από τους σημερινούς 25 ίππους του αερόψυκτου κινητήρα LS411 που φορά η Himalayan.

Οι εκτιμήσεις κυμαίνονται από 30 ως 40 ίππους, καθώς σύσσωμος ο ινδικός Τύπος επισημαίνει πως η Royal Enfield θέλει να ανταγωνιστεί άμεσα μοτοσυκλέτες όπως οι BMW G 310 GS και KTM 390 Adventure, κάτι που σημαίνει πως η νέα Himalayan 450 καλό θα ήταν να βρίσκεται πιο κοντά στους 40 ίππους παρά στους 30.

royal enfield himalayan 450 uk

Αν και το γενικό σουλούπι της μοτοσυκλέτας εύλογα δεν αναμένεται να αλλάξει ριζικά, θα είναι αρκετά αναβαθμισμένο στα περιφερειακά του με ανεστραμμένο πιρούνι και ανώτερο σύστημα πέδησης, ενώ συχνά διαβάζουμε και φήμες σχετικά με πλουσιότερα ηλεκτρονικά που μπορεί να περιλαμβάνουν και επιλέξιμες ride modes.

Το σημαντικό είναι πως, όπως όλα δείχνουν, ο νέος κινητήρας της Royal Enfield είναι πλέον προ των πυλών και είναι πολύ πιθανό το ντεμπούτο του να γίνει με τη Himalayan 450 που δείχνει έτοιμη για παραγωγή. Αν δεν είναι αυτή η πρώτη με τον νέο 450, τότε πιθανότατα θα είναι η έτερη φημολογούμενη και επίσης φωτογραφημένη σε δοκιμές Scram 450.

Μέχρι να επισημοποιηθεί κάποια ή κάποιες από τις παραπάνω πληροφορίες, δείτε το τελευταίο βίντεο που διέρρευσε από την Ινδία, στο οποίο ακούγεται καθαρά ο ήχος του νέου 450.

Πηγή: Rushlane

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon