.
Κατηγορία Royal Enfield
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 12:04

Royal Enfield Shotgun 650 - Ψηφιακή αναπαράσταση

Μια πρόγευση της τέταρτης μοτοσυκλέτας που αναμένεται να φορέσει τον δικύλινδρο των 648 cc της Royal Enfield μας σερβίρεται σε μια ανεπίσημη εικονική αναπαράσταση.

Από το 2017 όταν η Royal Enfield αποκάλυψε τα Interceptor 650 και Continental GT 650 στην έκθεση EICMA εκείνης της χρονιάς φανταζόμασταν, μαντεύαμε και αργότερα μαθαίναμε πως ο νέος δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας δεν προοριζόταν να μείνει στα δύο αυτά αδελφικά μοντέλα.

Καθώς η Royal Enfield τηρεί τον δικό της ράθυμο ρυθμό στην παρουσίαση νέων μοντέλων, έπρεπε να περιμένουμε αρκετά μέχρι να έρθει η επόμενη υλοποίηση του δικύλινδρου κινητήρα, το cruiser Super Meteor 650.

Στην πορεία υπάρχουν ενδείξεις και απτές πληροφορίες για διάφορες άλλες δικύλινδρες παραλλαγές που βρίσκονται καθ' οδόν - Classic 650, Scrambler ή Scram 650, Shotgun 650 - ενώ φυσικά δεν έχουν λείψει τα προφανή όνειρα για ένα Himalayan 650, αν και το τελευταίο είναι το μόνο που δεν έχουμε δει πουθενά, ούτε σε δοκιμές στον δρόμο, ούτε καν σε πατέντα.

Αντιθέτως, οι υπόλοιπες φημολογούμενες μοτοσυκλέτες έχουν κατά καιρούς θεαθεί σε διαδικασία εξέλιξης στην Ινδία, έχουν φωτογραφηθεί και υποστηρίζονται από κατοχυρώσεις ονομάτων σε επίσημους φορείς.

Μια εξ αυτών μάλιστα έχει την τιμή να βασίζεται σε ένα πρωτότυπο που εμφανίστηκε στην EICMA 2021, το SG650. Μιλάμε για το Shotgun 650, το όνομα του οποίου έχει κατοχυρωθεί επίσημα στην Ινδία από το 2021 και πρόσφατα πιάστηκε σε βίντεο να δοκιμάζεται στον δρόμο.

Το ινδικό κανάλι TrippleLines μάζεψε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και σκάρωσε ένα ψηφιακά δημιουργημένο βίντεο που αναπαριστά το Royal Enfield Shotgun 650 όπως πιθανώς θα είναι στην τελική του μορφή.

Οι δημιουργοί του τρισδιάστατου ψηφιακού μοντέλου μας παρουσιάζουν ένα σχέδιο power cruiser, δηλαδή μια παραλλαγή του Super Meteor 650 όπου τα μαρσπιέ έχουν υποχωρήσει προς το κέντρο του πλαισίου, το μαύρο χρώμα κυριαρχεί και επιπλέον ένα μασκάκι στον προβολέα δίνει μια έξτρα σχεδιαστική διάσταση.

Σοφότεροι δε θα γίνουμε με αυτό το βιντεάκι, πάντως μας προσφέρει μια πρόγευση του τι έρχεται, πιθανότατα μέσα στο 2024 κατά τον ινδικό Τύπο.

Δείτε αμέσως πιο κάτω το σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon