.
Κατηγορία Royal Enfield
Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 16:15

Royal Enfield Scram και Shotgun – Πατέντες για δύο νέα μοντέλα

Οι ονομασίες δύο μοτοσυκλετών που κατοχύρωσε με πατέντες η Royal Enfield το τελευταίο δίμηνο αποκαλύπτουν το μέλλον της οικογένειας των δικύλινδρων 650 της εταιρείας.

Αν και τα Continental GT και Interceptor 650 έχουν αισίως συμπληρώσει μια τριετία στην παγκόσμια αγορά, η Royal Enfield δεν έχει ακόμη ασχοληθεί με τη διεύρυνση αυτής της οικογένειας μοντέλων, παρότι μοσχοπουλά σε διάφορες σημαντικές αγορές του πλανήτη, όπως αυτές των ΗΠΑ και της Αγγλίας.

Τον Απρίλιο η εταιρία πατεντάρησε το όνομα Shotgun, το οποίο κατά τον Ινδικό Τύπο προορίζεται για ένα cruiser με τον δικύλινδρο 650 και το οποίο έχει ήδη πιαστεί σε δοκιμές από τον φωτογραφικό φακό (απεικονίζεται στην κεντρικό εικόνα).

Royal Enfield Shotgun Trademarked

Η κίνηση αυτή αποτελεί μια απολύτως λογική συνέχεια της εξαιρετικής εμπορικής πορείας που έχουν γράψει στις ΗΠΑ αμφότερα τα μοντέλα 650 cc, οπότε θα μπορούσαμε μέχρι και να θεωρήσουμε πως άργησε πολύ να τα γαρνίρει με μια πιο Αμερικάνικη, cruiser πρόταση.

Στη συνέχεια η Royal Enfield κατοχύρωσε και το όνομα Scram, το οποίο προορίζεται για μια scrambler εκδοχή των δικύλινδρων 650.

Αν μη τι άλλο η Ινδική εταιρεία φαίνεται πως πέτυχε διάνα με τη νέα αυτή πλατφόρμα κινητήρων της και είναι απολύτως λογικό να βασίζει σε αυτή ένα σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξής της. Πολύ θα θέλαμε να δούμε κι ένα on-off/adventure πάνω σε αυτή τη βάση.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon