.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 19:58

Royal Enfield Shotgun 650 – Video το φέρνει πιο κοντά στην παραγωγή

Οι δοκιμές του επερχόμενου, «ζόρικου» μοντέλου της Royal Enfield συνεχίζονται, με ένα νέο video να το δείχνει σε φάση δοκιμών στο δρόμο.

Υπενθυμίζουμε πως το Shotgun έρχεται με τον κινητήρα του Super Meteor 650, ακολουθώντας το «φρεσκαρισμένο» Interceptor 650 και το 650 GT. Ένα μοντέλο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε πρωτότυπη μορφή το 2021 και από τότε έχει γίνει μια πολυαναμενόμενη μοτοσυκλέτα της μάρκας.

Royal_Enfield_Shotgun_650_b.jpg

Πλέον, η μοτοσυκλέτα έχει φτάσει σε μια σχεδόν οριστική μορφή και γενικά επιβεβαιώνει την αρχική της σχεδίαση. Στο επίπεδο του πλαισίου, βρίσκουμε λύσεις παρόμοιες με αυτές που υιοθετήθηκαν στα άλλα μοντέλα της γκάμας, με ατσάλινο πλαίσιο, ανάποδο πιρούνι, διπλό πίσω αμορτισέρ και αναλογικά/ψηφιακά όργανα στην πληροφορηση του αναβάτη.

Royal_Enfield_Shotgun_650_c.jpg

Η σχεδίαση του προβολέα έχει αναθεωρηθεί, θυμίζοντας εκείνο του Scram 411, ενώ το ρεζερβουάρ καυσίμου και το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας είναι ολοκαίνουργια. Αυτό οδηγεί σε μια διαφορετική, πιο ξεκούραστη θέση στη σέλα, με τους τροχούς να είναι 19" μπροστά και 16" πίσω, προσδίδοντας και άλλα συν στον τομέα του cruising. Ο αερόψυκτος, δικύλινδρος κινητήρας των 648 cc αποδίδει μέγιστη ισχύ 47 ίππων και 5 κιλών ροπής, με το κιβώτιο ταχυτήτων να είναι έξι σχέσεων.

Royal_Enfield_Shotgun_650_d.jpg

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο το Shogun πλησιάζει στη μαζική παραγωγή του διατηρώντας τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του concept που βλέπετε στις συνοδευτικές του κειμένου εικόνες, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον και θα έχει. Ο ορίζοντας του; Το customizing φυσικά.

Πηγή: motociclismo.it

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon