.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 13:57

Kawasaki ZX-4RR 2023 – Πληροφορίες για άφιξη στην Ευρώπη, σε... πενταψήφια τιμή

Η μόνη μάρκα της αγοράς που πίστεψε στην επιστροφή των 4κύλινδρων supersport στα 400 κυβικά, θα φέρει το μοντέλο της Ευρώπη, τελικά. Είστε έτοιμοι για αυτό;

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα από τις αγορές του εξωτερικού, στην προκειμένη περίπτωση της Αγγλίας, το Kawasaki ZX-4RR θα βρει τελικά, το δρόμο για την Ευρώπη! Η μοτοσυκλέτα που παρουσιάστηκε ως έκπληξη, στις αρχές του χρόνου και προκάλεσε κύματα ηδονής και νοσταλγίας στους παλαιότερους αναβάτες -που πρόλαβαν 4κύλινδρα 400άρια supersport- τελικά δεν είναι φούσκα, αλλά πραγματικότητα. Την αναλυτική της παρουσίαση, μπορείτε να την διαβάσετε στο ανάλογο άρθρο μας με ένα κλικ εδώ. 

Στην αγορά της Μ. Βρετανίας, το μοντέλο θα φτάς.ει τον Σεπτέμβρη. Η τιμή του, ανακοινώθηκε ιδιαίτερα υψηλή, πράγμα που το περίμεναν όλοι: 8.699 λίρες, και κάποιοι από τους λόγους για την τιμή αυτή, έχουν να κάνουν με τον 4κύλινδρο κινητήρα, αλλά και την ανάγκη συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές ρύπων -που ήταν ο λόγος της κατάργησης των 4κύλινδρων 600ριών, άλλωστε!

Το παράθυρο για Ευρώπη, μπορεί να σημάνει φυσικά και την άφιξη της Kawasaki ZX-4RR, κάποια στιγμή, και στην χώρα μας. Όσον αφορά την τιμή του εδώ, το σενάριο πενταψήφιου ποσού δεν πρέπει να αποκλείεται, λόγω των ιδιαιτεροτήτων της περίπτωσης -όπως αναφέραμε και παραπάνω. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι σε απευθείας ισοτιμία, οι 8.699 λίρες ήδη ξεπερνούν τα 10.000 ευρώ, αγγίζοντας τα 10.165. Οπότε, αν ενδιαφέρεστε να αισθανθείτε το πως ήταν τα 4κύλινδρα 400άρια του παρελθόντος, προετοιμαστείτε οικονομικά!

Προς το παρόν, περίμενουμε επίσημες ανακοινώσεις...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 14:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon